hát ja én is mindig akkor takarok be, amikor más mögött megyek
amugy szerintem a 44 az fasza elsőre nagyon! kevesen mennek ám 44es időket .
én a versenyzőket azért tartom sokra,mert azok minden pályán ott vannak a szeren. hiába gyors valaki azon a pályán, ahol a motorozásának 90%át tölti, máshol csúnyán kitömik. erre már tavaly kakucson is rájöttem,de most visontán is.
semmi gond nincs azzal az 50mp-vel.a legjobb ha mindig magadhoz hasonlítod magad, mert akkor nem esel olyan hibába, hogy túlvállalod magad. járj pályára, gyakorolj és szezon végén ismét mérjgyors köröket. meglátod, meglepő lesz a fejlődés.
Jó hát én a DRZ-vel kétszer pályáztam életemben, mindkétszer Kecsón. Egyszer most április végefele, egyszer meg tavaly ugyanakkor. Idén mentem 50 mp körüli időket (megkockáztatom hogy 1-2 ezreddel netán századdal alatta). Szóval én örülnék annak a "borzasztó rossz" időnek Bőven-bőven van még hova fejlődnöm
el kellene látogatni oda mindenképpen. tavaly sikerült olyan nevetségesen rossz köridőket mennem az SMR-el, hogy a tavaly előtti köridők, amiket a 660assal mentem, sokkal jobbak voltak. idén is ki kell próbálnom magam azon a pályán!
Kanyarban eleg szepen csuszott a segge. De csak annyira amennyire kell. Jol lehetett kontrollalni. Elejen fektavon pattogott kicsit, de bekemenyitettem a rugozast es jo lett.
Nem tudok viszonyitani. Eletem elso slick gumija. Mediumot v soft ot nem probaltam meg!
Megjött Apa új csimmája, természetesen a színösszeállítást én választottam ki neki.
olyan karikát mentem ma a schwalbe val hogy csak na
úthibákat kicsit megkönnyeztem, de jó volt
amugy szerintem a 44 az fasza elsőre nagyon! kevesen mennek ám 44es időket .
én a versenyzőket azért tartom sokra,mert azok minden pályán ott vannak a szeren. hiába gyors valaki azon a pályán, ahol a motorozásának 90%át tölti, máshol csúnyán kitömik. erre már tavaly kakucson is rájöttem,de most visontán is.
de azért megnéznélek egyszer itt,kecskeméten,hogy neked hogy működik az a bizonyos csukló :))))
Nem tudok viszonyitani. Eletem elso slick gumija. Mediumot v soft ot nem probaltam meg!
by the way
nekem vmi bridgestone van fent, hard slick. fogalmam sincs milyen, de jól muzsikált a pályán. mintha odaragasztottak volna