Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nagy volt a harc, de végül én nyertem
Azt hittem a tiéd
Szép estét SM!

Megjött Apa új csimmája, természetesen a színösszeállítást én választottam ki neki.
Volt motyó ma ...hejj
hát igen... én most egyetlen egy jobbos kanyart élvezek csak de majd csináltok egy képet magamról ha kijutok megint. aztán kiváncsi leszek mit szólsz
le hát

olyan karikát mentem ma a schwalbe val hogy csak na
úthibákat kicsit megkönnyeztem, de jó volt
hát jó lenne
meglátjuk mit hoz az idei idény. egy a lényeg, élvezni kell a motorozást, a többi mondhatni le van sz@rva!
hát ja én is mindig akkor takarok be, amikor más mögött megyek
amugy szerintem a 44 az fasza elsőre nagyon! kevesen mennek ám 44es időket .

én a versenyzőket azért tartom sokra,mert azok minden pályán ott vannak a szeren. hiába gyors valaki azon a pályán, ahol a motorozásának 90%át tölti, máshol csúnyán kitömik. erre már tavaly kakucson is rájöttem,de most visontán is.
Lacika a pannónia ringes partyra remélem jössz
semmi gond nincs azzal az 50mp-vel.a legjobb ha mindig magadhoz hasonlítod magad, mert akkor nem esel olyan hibába, hogy túlvállalod magad. járj pályára, gyakorolj és szezon végén ismét mérjgyors köröket. meglátod, meglepő lesz a fejlődés.
Jó hát én a DRZ-vel kétszer pályáztam életemben, mindkétszer Kecsón. Egyszer most április végefele, egyszer meg tavaly ugyanakkor. Idén mentem 50 mp körüli időket (megkockáztatom hogy 1-2 ezreddel netán századdal alatta). Szóval én örülnék annak a "borzasztó rossz" időnek Bőven-bőven van még hova fejlődnöm
ha jól emlékszem a 660-assal: 44.3mp, az SMR-el: borzasztóan rossz talán 45mp, de még az is lehet, hogy felette.
Milyen időket mentél ott, ha szabad megkérdezni
el kellene látogatni oda mindenképpen. tavaly sikerült olyan nevetségesen rossz köridőket mennem az SMR-el, hogy a tavaly előtti köridők, amiket a 660assal mentem, sokkal jobbak voltak. idén is ki kell próbálnom magam azon a pályán!
inkább építőjellegű tanácsot,ha lehet! :) azt szívesebben venném.

de azért megnéznélek egyszer itt,kecskeméten,hogy neked hogy működik az a bizonyos csukló :))))
Hoztam bukógombának valót, ha még kell...
Vasárnap elm családi ebéd :S
Kanyarban eleg szepen csuszott a segge. De csak annyira amennyire kell. Jol lehetett kontrollalni. Elejen fektavon pattogott kicsit, de bekemenyitettem a rugozast es jo lett.

Nem tudok viszonyitani. Eletem elso slick gumija. Mediumot v soft ot nem probaltam meg!
kicsit gyúrj rá jobb csuklóra!
holnap nem lenne jobb?
ilyenkor pedig az még bem olyan tuti.nekem csúszkált tegnap.20fok volt. szerintem annak kell a 25-30fok.
Reggelt. Ma valaki Visonta?
hátja

by the way

nekem vmi bridgestone van fent, hard slick. fogalmam sincs milyen, de jól muzsikált a pályán. mintha odaragasztottak volna