Az hogy szoktam, erős túlzás.... Tavaly egyszer voltam, de elég gyengén teljesítettem, 2,5 hete volt meg a moci Idén meg most megyek először, de remélem jobban fogom neki kenni, tavaly óta egész jól összeszoktam a géppel Talán ebben az évben több helyre is eljutok. Csak pár hete van meg a korlátlan jogsim, és eddig anélkül nem igazán akartam lábon bevállalni a hosszú távokat, futó meg nyista.... De most már semmi sem akadály 7köznap suliban ülök, max délután lenne időm, de 7végére tervezem a további pályanapokat is (nyáriszünetet kivéve)! 1.000 huf 1x 20 perc, 5.000 huf az egész napos
Akkor ennyi...Én is sajnálom...Szerintem, korrektül is mondhattad volna...úgy gondolom. Rajongókat Én nem akarok szerezni nem vagyok versenyző se senki...Vannak barátaim szerencsére.
Nem értem miért így kell ezt csinálni de Ti tudjátok...pfff
Valamit félreolvastál..én itt még senkinek sem írtam,hogy vegyen Berget vagy az a legjobb motor szerintem.....ti bizonygatjátok nekem,hogy erősebbek,ügyesebbek,gyorsabbak vagytok...Igazából az értelmét sem látom,mert felőlem annak tartjátok magatokat aminek akarjátok...én elhiszem ha valamelyikőtök éppenséggel Napoleonnak képzeli magát...Nekem aztán tökmindegy....
én arra lennék kiváncsi, Bozarov mesternek mi a célja?(azzal hogy regisztrált és ide irogat) barátokat szerezni? vagy felnyitogatni az emberek szemét hogy nincs élet a bergen túl!
Ezzel én is így vagyok Lackás ... elég gáz ez a forum mostanság. legalábbis szerintem kurva messze áll a valóságtól. Érdekes a pályákon nincsenek ilyen dumák soha, mint amik itt vannak
Én egy supermoto/OFF topicnak örülnék, ahol mindenről lehet beszélgetni.
Hat koph nemhiszem hogy sok rajongot szerzel igy! Szanalmas a csak azert is stilusod! Lehetek gyoker pocs de a minositgetest nem en kezdtem! Tomek takony pont King az oviban en jobban tudom am motorozni bee!
Hat sajnalom a vitageneralast! Brezova jo lesz nekem is vasarnap.
Akkor nem értem.. Ezt írtad: Akkor inkább egyedül elmegyek Lepencére! Pár hete volt! Viccen kívül, szívjuk egymás vérét de eddig max a hülye volt a legcsúnyább amivel illettük egymást. De ez a rotációsgyerek kiverte a biztit ilyen téren! Písz, megyek osztálytalálkozni
mondjuk ez legyen rajta
Nem értem miért így kell ezt csinálni de Ti tudjátok...pfff
Semmi gáz nincsen ezzel! Nekem tetszenek!
Az egyetlen legális ősi drog a PUNCI!
Na peace!
Remélem láthatom Bozarov urat, amint a 650es berget profi módon kimotorozza.
Hétköznap meddig lehet kenni,nálam is tervbe van,de csak 6 után go szegedről...
Tényleg van alkalmi díja?
Én egy supermoto/OFF topicnak örülnék, ahol mindenről lehet beszélgetni.
Hat sajnalom a vitageneralast! Brezova jo lesz nekem is vasarnap.
itt valahogy elfértek a funbájkok meg a FULLsuperMOTOK szájakarte nélkül