Várjál csak Nekem gyári DRZ SM van, annak vagy 4.25 vagy 4.5-ös a hátsó, és arra nagy a 160-as gumi... de neked lehet nem Bocs, ezt nem tudtam amikor írtam neked, hogy nem a gyári SM felnik vannak a gépeden Amúgy én az 1. számút javasolnám
160 a jobb választás!
kérlek szépen nekem hátul egy kukázott gumi van,1000Ft-ot adtam érte szereléssel együtt!
Régebben slickbe volt michelin pilot.az baba volt!
Véleményem szerint először tisztában kellene lenned,hogy hol és miként fogsz vele közlekedni,majd ennek megfelelően választani!
Nem akarok 2 hátsó gumit venni, mert esetleg a 150-es keskeny és nem lesz jó! Nem fektetek túl nagy hangsúlyt rá szerintem, csak nem akarok 30e Ft kidobni egy rossz választás miatt!
De valószínű 160-as lesz, mert többen ajánlottátok 5"-os felnire!
Gumiból Te melyiket ajánlanád? Gumin is azért vagyok rajta, mert ami most van rajta valószínű nem mai gumi lehet és mikor lecsutkázom érzem, hogy csúszik a motor segge! Na ezt akarom elkerülni az új gumival!
honda cr 500 blokk eladó.A blokk szét van szedve így láthatod az alkatrészeket. főtengely felújítva, wertex dugó dobozában, henger felfúrva, hengerfej síkolva , a blokk egy-két helyen hegesztve van.csak össze kell rakni. A dugó volt 45.000ft +a főtengej felújítás 20.000+ a fúrás 20.000ft + a hegesztések.ha érdekel hívj.70/4541353
2. Megoldod úgy, ahogy Zrider-nek van. Olyan mint egy láncfeszítő görgő. Egy olyan van függőlegesen a hátsó villában ami kitartja a láncot és így nem ér a kerékbe. Lökött is fel róla képet ide a fórumra anno. Jó pár oldallal visszább. Ha van időd akkor megkeresheted Husky SMR570
MÉRD KI MENNYIT KÉNE ODÉBB RAKNI , nekem 2mm -rel van elfűzve semmit nem jelent ,van akinek 5mm -rel van odébb és versenyzőő ha odafigyelsz a lánc feszességre nem ér bele ,, Lampe neked se középen van ......
Arrébb fűzetni nem igazán akarom, de azt sem, hogy besúroljon. Na ezt hogy lehet normálisan megoldani?! A 150-es miért nem lenne jó rá? Nem lehetne rendesen dőteni a motort?
hy
nekem az 5"-on van fent 150es michelin slick lehet vele menni de legközelebb ami nagyon remélem hogy már csak pár hét és nem hónap tuti hogy 160asat fogok venni, a 150es elég "lapos"
nem előnyös de akinek nem gyári sm van mindenkinek kicsit odébb van fűzve te , én , meg a hozzánk hasonló motorosok ezt nem érzékelik sőőt rengeteg versenyzőnek odébb van fűzve ,még az enyémtől jobban Dani Müller ,Zóka , Németh Józsi , STB
elvileg 160 vagy 165 ös kéne ráá de tipustól függ a michelin kicsit szélesebb., mint a dunlop pedig a méret 1 forma.Nem gondolod ,hogy a felnit kéne odébb fűzni egy kicsit jobbra?
amúgy uncsi
kérlek szépen nekem hátul egy kukázott gumi van,1000Ft-ot adtam érte szereléssel együtt!
Régebben slickbe volt michelin pilot.az baba volt!
Véleményem szerint először tisztában kellene lenned,hogy hol és miként fogsz vele közlekedni,majd ennek megfelelően választani!
De valószínű 160-as lesz, mert többen ajánlottátok 5"-os felnire!
Gumiból Te melyiket ajánlanád? Gumin is azért vagyok rajta, mert ami most van rajta valószínű nem mai gumi lehet és mikor lecsutkázom érzem, hogy csúszik a motor segge! Na ezt akarom elkerülni az új gumival!
egyébként DRZ-nél teljesen mindegy,túl nagy hangsúlyt fektetsz a kérdésre.........szerintem
nem 70ló és 90kiló
2. Megoldod úgy, ahogy Zrider-nek van. Olyan mint egy láncfeszítő görgő. Egy olyan van függőlegesen a hátsó villában ami kitartja a láncot és így nem ér a kerékbe. Lökött is fel róla képet ide a fórumra anno. Jó pár oldallal visszább. Ha van időd akkor megkeresheted Husky SMR570
nekem az 5"-on van fent 150es michelin slick lehet vele menni de legközelebb ami nagyon remélem hogy már csak pár hét és nem hónap tuti hogy 160asat fogok venni, a 150es elég "lapos"
Azért kérdem, hogy érdemes-e ~100km-t utaznom?
Javíts ki ha tévedek de szerintem ez nem "előnyös"!
Legalábbis szerintem.
ÉN nem fűzném el
Peace