Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello!

Küldtem mailt!
Az így néz ki...
Egy ilyen részing láncvezető mennyire oldja meg a problémát?
Nekem a lánc beleér a gumiba egy kicsit és lekapta az oldalát. Nem belecsapkod, hanem beleér. Elvileg ez a racing láncvezető a láncot kitartja. De ha felül még ki is tartja, akkor alul nem ér bele?

Szóval ha vennék egy ilyet akkor megoldaná szerinted a problemámat? Vagy ha tudsz/tudtok valami okosságot rá, akkor vevő vagyok rá!

Mennyibe csinálta Giraffe64 neked?
Kössz!
Az fasza Én ma egész nap motoroztam és nem esett sehol XIX-től egészen a Hűvösvölgyig mindenfele..úgy látszik jól elkerültem a felhőket KAwa80 és Dió66 is szintén Laca kár , hogy lefaroltál...még mentünk egy kis kanyargósat
Elég régóta rajta vagy a témán! A végére már csak összejön!
közérdekű közlemény
egy kis tipp/ tanács a láncfeszesség belövéséhez.
nem rég tanultam, de csak ma csináltam meg. és ott van a szeren.
hátsó rugóstagot kivenni, tengelyt megemelni ameddig lehet, és a lényeg, hogy ott legyen pont feszes a lánc. de nem túlságosan, csak úgy finoman. mondjuk jó párszor kell állítgatni mire pont jó ló lesz. utána rugóstag vissza.
ha minden patent, érdemes csinálni fából egy távtartó félét a lengőkar és a lánc közé . ha ez megvan mindig csak ehhez a távtartóhoz kell igazítani a láncot .
és akkor nem lesz se túl feszes, és nem fog fölöslegesen beleverni a felnibe meg csapkodni.

szerintem nagyon jó kis trükk.

(nekem pl a múltkor túl feszes volt. akitől ezt tanultam meglazította ,és egyből jobban dolgozott a hátlja.)
Akkor kell motorozni amikor jól esik!
Vizes....
Hideg volt és esett az eső. Csak az első futamokat néztük meg. Nastran a második lett, nagyon könnyedén megverte egy Hondával menő srác...A Beni 7. és 6. lett a két futamon, és így vezeti a Nemzetközi Magyar Bajnokságot a Prestige kategóriában...
Milyen volt a verseny ? Erednmények ?
Ízlések és pofonok, hogy kinek melyik láncvezető megoldás tetszik, illetve mennyi pénzt szán rá. Egy biztos, hogy nem a 'vékonyított' DID lánc miatt nem fog beleérni a gumiba/felnibe a lánc...
itt is olyan van-eee
Ez meg is látszott a Dani Müller mai teljesítményén...
Uccsó hozzászólásom óta nem ültem gépnél.
Amúgy nem 2x, hanem 4x haladtam át Dabason. Igaz, hogy nem motorral, de nem is autóval , hanem vonattal.
Nyomattam 2 kanyar oda-vissza Bp. Nyugati - Lajosmizse távot felügyelet alatti vezetéssel, úgyhogy a dobokért amúgy sem tudtam volna elmenni, max ha kihozta volna a csóka az állomásra, akkor el tudtam volna hozni.
most kap majd did atv láncot aztán jó lesz meg jön a láncgörgő függőlegesen
hááá akkor az itt a baj
dejó nem üzentek nekem semmit?
Tegnap Voltunk bulizni, és a Svájci SuperMoto Prestige versenyzők is ott buliztak :D Jól összehaverkodtunk velük :P
70% ban az elso fektol fog megcsuszni!S azzal is tudod kontrolallni mennyit lepjen ki!
ja,otthon ültél,nem a ketrecben,haza engedtek egy pálinkára
akkor ma a majmok a ketrecen kívül voltak
5.5ös a felnim
hát ezt nem értem, volt 1 öreg 620 om ,simánn beledobtam a kereket, azt még volt fél centi