új, tegnap hozta Pali, csak tetves kényes ez a fekete... azt már most úgy néz ki mintha ganés lenne... be kell matricázni azt is
18valamennyi volt, de egy kékem van eladó 10ér matricázva nem kell?
na összedobtam valami látványterv félét nem kiröhögni
az első sárvédőre is menne ugyanilyen minta, csak arra nincs alapom amit átszínezhetek, meg startszám az elejére meg az oldalára
Ezt a múlthéten nyomatták a fókusz végén, persze név nélkül.
Lukibácsi, úgy néz ki 27-én szombaton megyek Egerbe, beugranék majd a plekóért, mennyi gubát gyűjtsek rá?
Még jó hogy nem ebtenyésztőknél. Így is kergetnek néha németjuhászok a Sajóparton Marha jó ismeretlen úton ismeretlen akadályokon átmenni csövön,különben lecincálnak a géprű
Ma dolgom volt abban az irányban,csak közelebb.Mondom ha időben végzek,elmegyek. Nem sokkal később tolattam egyet vagy 80-nal latyakon , közben sűrűn ,na ott döntöttem el hogy az nem ma lesz Nem rajtam múlt,hogy árokba(jó mélybe) ne vágjam azt a szart.
18valamennyi volt, de egy kékem van eladó 10ér matricázva nem kell?
az első sárvédőre is menne ugyanilyen minta, csak arra nincs alapom amit átszínezhetek, meg startszám az elejére meg az oldalára
alakulgat a moped
Lukibácsi, úgy néz ki 27-én szombaton megyek Egerbe, beugranék majd a plekóért, mennyi gubát gyűjtsek rá?