Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

lennék*
én erre nem olyan büszke
a sötét oldalhoz tartozom inkább én is
új, tegnap hozta Pali, csak tetves kényes ez a fekete... azt már most úgy néz ki mintha ganés lenne... be kell matricázni azt is
18valamennyi volt, de egy kékem van eladó 10ér matricázva nem kell?
mennyi volt a fekete farokidom? új/használt ?
na összedobtam valami látványterv félét nem kiröhögni
az első sárvédőre is menne ugyanilyen minta, csak arra nincs alapom amit átszínezhetek, meg startszám az elejére meg az oldalára
hally hooo
'estét
alakulgat a moped
hivj fel Petya
Myki! Láttad a kipus írásomat? Te hogyan varázsoltad a fel gázkarhoz a kézvédőt? Nekem olyan kicsi a lyuk, h nem megy bele a rözgítő baszatntyú.
Ezt a múlthéten nyomatták a fókusz végén, persze név nélkül.
Lukibácsi, úgy néz ki 27-én szombaton megyek Egerbe, beugranék majd a plekóért, mennyi gubát gyűjtsek rá?
De itt nem csináltak szándékosan forgalmi dugót...
megrendezett jelenet, illetve már volt itt nálunk, ráadásul csepelen is tiszteletét tette az uriember
Pesten lehet meglincselték volna egy ilyen mókáért...
Bizonyos területeken azért akad néha...
Van olyan ember akiével a tiéd egyezik?
Hát úgy látom eléggé távol áll egymástól a gondolkodásmódunk...
azééé olajhiány ,,,csodálkoztam volna ,,hogy csak ugy símán megadja magát
Még jó hogy nem ebtenyésztőknél. Így is kergetnek néha németjuhászok a Sajóparton Marha jó ismeretlen úton ismeretlen akadályokon átmenni csövön,különben lecincálnak a géprű
Ma dolgom volt abban az irányban,csak közelebb.Mondom ha időben végzek,elmegyek. Nem sokkal később tolattam egyet vagy 80-nal latyakon , közben sűrűn ,na ott döntöttem el hogy az nem ma lesz Nem rajtam múlt,hogy árokba(jó mélybe) ne vágjam azt a szart.
abban más van, ami fehér és nyúlós! keresztapám állatorvos a lipicai ménesnél!
A láncspray-s flakonba azért tettél rágót is?
Hallod! Az idomokat nem találom szerintem másnapos fejjel odaadtam az RMZ-vel az az RMZ most főtengelyes-olajhiány miatt-a tulaja külföldön...........