Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"tudtam én, csak nem sejtettem"
kecskeméten egyébként van 2 dekoros , egyiket ismerem. holnap úgy is beszélnem kell vele sörözés ügyileg, majd megkérdem
Itt van egyébként, hátha ismered te is, szokott itt pályázni
szia!
elfelejtettem írni bocsi! ha így marad minden, akkor nem túl sok tuning: fekete felni és idom, raptor dob
majd a csuklómon tuningolok addig még egy picit
nincs ezen semmi túlvariálva, eddig ez van: george nem jó mert nem akarok lakkoztatni és anélkül meg hát..., másik csávó 50e-t mondott rá, annyiért nem csináltatok szaros matricát, icedekor meg egyelőre lekoptatott, én nem vágom ki mert annál bonyolultabbat szeretnénk, szóval érted...
feltétlen rakj olyat rá!
kicsit túl variáljátok ezt a dolgot papa! ez supermoto, nem csicsa speed motor. úgy is lekopik róla a cucc.. leveszed az idomokat, elviszed bármelyik komolyabb dekoroshoz, megbeszéled mi kell rá, és megcsinálják....
nekem volt rajta sima kültéri dekormatrica,magam vágtam ki még a Jocó mintája alapján, és patent volt a cucc
ha kicsit több csicsa kell,azt meg bármelyik megcsinálja.
szerintem
Ennek a hiánya: http://shop.ebay.com/?_from=R4...
+manualban lévő opcionális tű.

legalábbis nekem ez volt az ok.
néztük már őket, de nem igazán tetszenek amik vannak, vagy csinálnak egyedi matricát is?
Próbáld meg itt :
http://www.race-styles.com/kat...
én itt csináltattam anno a berghez
kértem ajánlatot máshol,12+áfa. mindjárt barátságosabb mint a 25e...

Tudod milyen topikba irogatsz? SM ...
mondtam már a kedvenc közmondásom?
"a sör hidegen, az asszony verve jó"
hmm én nem csípem az amcsikat
különben sem harley, miért nem japó zászlót rakatsz rá?
Matrica ide - matrica oda, a lényeg, hogy Neked nagyobb van, mint Apának!
ugyanmááá, biztos zsír lesz
szinterezőt találtál a vázhoz?
attol nem de hátha tud valami forrást....... nekem meg délután irtak ,,amit mondtam megy ez a fajta ,,,saját névvel számmal
lassacskán készül szezonra nekem is.főleg optikai tuning kell neki,de az enyém nem lesz oylan penge mint a Tiéd
ha sikerül matricát csináltatni rakatok rá olyan jelet mint a töréstesztes babákon, akkor lesz az igazi kamikaze-bomba gép
hahó !

Yamaha wr 426 f et szeretnék a holnapi nap folyamán karburálni !

a probléma oka könnyen idul h+m is de (és most jön a szopás) menet közben üzemmmelegen hirtelen gázra fullad gondolkozik majd megindul ezt csinálja alapjáraton is ha oda baszok neki

162 es fuvóka van most benn a keverékszabályzó 3. fordulaton van

mi lehet a hiba oka ?

előre is kössz !
Leveszed az idomokat, amiket akarsz dekoráltatni, és odaviszed. Leveszik a formát, scanerrel beviszik a gépbe, és viheted is haza az idomokat.
és attól lesz mintájuk a motorhoz?
azt írták bergből csak a 2010-es fx450hez van mintájuk, érted pár hete jött az országba az első ilyen gép, arról van minta, nekünk nem csinálnak...
nagyon bomba
huu vazze az gáz beszéljek Zókával őő régen husabergezett?
most írt icedecor, csak olyan motort vállalnak aminek megvan a szabásmintája és persze husabergről nincs nekik...
Neked mi van a géppel?