"tudtam én, csak nem sejtettem"
kecskeméten egyébként van 2 dekoros , egyiket ismerem. holnap úgy is beszélnem kell vele sörözés ügyileg, majd megkérdem Itt van egyébként, hátha ismered te is, szokott itt pályázni
szia!
elfelejtettem írni bocsi! ha így marad minden, akkor nem túl sok tuning: fekete felni és idom, raptor dob
majd a csuklómon tuningolok addig még egy picit
nincs ezen semmi túlvariálva, eddig ez van: george nem jó mert nem akarok lakkoztatni és anélkül meg hát..., másik csávó 50e-t mondott rá, annyiért nem csináltatok szaros matricát, icedekor meg egyelőre lekoptatott, én nem vágom ki mert annál bonyolultabbat szeretnénk, szóval érted...
kicsit túl variáljátok ezt a dolgot papa! ez supermoto, nem csicsa speed motor. úgy is lekopik róla a cucc.. leveszed az idomokat, elviszed bármelyik komolyabb dekoroshoz, megbeszéled mi kell rá, és megcsinálják....
nekem volt rajta sima kültéri dekormatrica,magam vágtam ki még a Jocó mintája alapján, és patent volt a cucc
ha kicsit több csicsa kell,azt meg bármelyik megcsinálja.
szerintem
Yamaha wr 426 f et szeretnék a holnapi nap folyamán karburálni !
a probléma oka könnyen idul h+m is de (és most jön a szopás) menet közben üzemmmelegen hirtelen gázra fullad gondolkozik majd megindul ezt csinálja alapjáraton is ha oda baszok neki
162 es fuvóka van most benn a keverékszabályzó 3. fordulaton van
és attól lesz mintájuk a motorhoz?
azt írták bergből csak a 2010-es fx450hez van mintájuk, érted pár hete jött az országba az első ilyen gép, arról van minta, nekünk nem csinálnak...
kecskeméten egyébként van 2 dekoros , egyiket ismerem. holnap úgy is beszélnem kell vele sörözés ügyileg, majd megkérdem
Itt van egyébként, hátha ismered te is, szokott itt pályázni