Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kinek? Mondj legalább egyet...
háá de soknak van ilyen rövid,,, na joo megyek vágok újat
milyen jó a rövid sárvédő...majd, ha kilyukad a hűtőd, majd nem örülsz neki ennyire...
B-Ő-B-E-SZ-É-D-Ű
igen kis flexx utánna legyező korong a,, hátulját kicsit rövidellem, de van még 2 sárvédőm
vágtad,vagy ezt ilyel kicsin lehet kapni?
petirunner18 egy kis ötlet a sárvédőre
tudsz v- mit az üggyel?
...tényleg az vagyok...elküldtem
Nekem neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem
!
Na mi van az Ibizával?
Lehet szét kéne szedni egy kicsit, mondjuk ennyire:
Vaze milyen kötsög vagyok
Miért tűntem volna el?
Mi van mindenkinek leszáradt és nem tud írni?
Nekem megvolt:
És annak száradjon le a keze aki ma nem egykerekelt legalább egy percig motorral!
Nekem megvolt
Azért én megpróbálnám,csak akkor nem,ha két komplett fékrendszert akarsz. Nekem asszem 14mm-es a dugó a pumpámba és szállít eleget. Én úgy hallottam (persze csak hallottam) hogy annyira pici mozgást végeznek üzem közben a dugattyúk,hogy a szállított mennyiséggel nem szokik gond lenni.Ha túl kicsi a dugattyú,nagyon "harapós" a fék,de működik. A küllőktől el fog férni a nyereg?
mivan giraffe nagyon eltüntél?
THX
Típustól, és évjárattól függően légkamra méretet adnak meg, így gyakorlatilag nincs olyan, hogy mennyit kell beleönteni. Mivel előfordul, hogy nem sikerül kiönteni mindent belőle, így nem mérhető pontosan, hogy mennyi van benne...
Hy! Nem tudja valaki véletlenül, hogy pontosan mennyi olaj kell a WP 4860 MXMA villákba (KTM, Berg, GasGas)? Én csak mm -ben láttam megadva (110 mm ami érdekes mert a teló manualjában a légkamra méretei min. 120 - max. 150 mm-ig van megadva, mint lehetséges értékek), sajnos nem találtam olyan helyet, ahol meg lett volna adva mennyiségben... Ha valaki meg tudná mondani mennyit szokott beleönteni, hogy kb. medium legyen a rugózás azt nagyon megköszönném...
Generic Trigger 50, Keeway X-ray 50 :)
joooo
köszönöm, holnap hívlak!
mééé mi van ? várj megkeresem a számod
majd csörrenj már rám az esőgumikkal kapcsolatosan!