Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

olvasom itt a sok matrica-nem matrica-lakkozott-nem lakkozott-milyet csináltassak-kivel csináltassam-hú de belebonyolódtam dolgokat. valahogy nem is nagyon értelek ezen a téren titeket. igaz, kosatt munkáit nagyra becsülöm, de osha nem értettem teljességgel azokat az embereket, akik erre ennyi energiát/pénzt/időt szánnak. de hát éppen ezért vagyunk különbözőek!

én egy dolgot tudok, számomra a motorozásban a leglényegesebb a képen látható!
jaja 10re itthon is voltam. holnap érkezem, kereslek!
csajom másfél év után feladta a harcot... akadt egy francia gyerek aki körüludvarolta... aztán persze, hogy olyan más volt velem. be kellett látni, hogy sajnos ennek így itt vége.

a csúnya az volt, hogy el akartam jegyezni, mert ugye volt jó állás, lesz lakás, minden adott...

most se állás se nő
hát most "gyütt" ahogy nagyfater mondanaa
ijjjjjjjjjjj,,,,,ahogy telnek az évek és idősödöm, egyre jobban lehangolnak az ilyen dolgok a saját családomban is. nehéz tudomásul venni, h egyszer fel kell nőni mindenhez
A baj ritkán jár egyedül, leginkább csőstül jön...ismerős jelenség valahonnan
hmmmmm szval nekem a 2. szezon kezdődik, de nem kopik, nem karcos, használtam közúton, erdőben, sárban, porben, hóban, fagyban. viszont nem borultam, ütköztem....a lakk márkáját most nem tudom, de biztosan az védi a matricázást, mert semmi durva sérülés
rámjár a rúd .... non plusz ultra, hogy megtudtuk, hogy nagymuter rákos

de nem vagyok elkenődve, ennél már csak jobb lehet
majd terpesztek
és ha mégis kezd lekopni hogy szeded le a lakkozást hogy új matrica menjen rá? idom csere?
WTF?! EX? Nőügyben nem tudlak vigasztalni...
Kortrijk ban voltam az ExBarátnőmnél
innen? ::::

http://video.xfree.hu/?n=d4|de416b2bf185483e2bef
78b206ff5cbf
jóestét :)

megjöttem a Belgáktól :)
hazaértél?
bár ez is csak házi PIMP
lakkozni kell, ennyi a "baj" vele.............nekem a quadon is sérülésmentes, pedig használom rendesennn
Egy (talán) viszonylag új video.
szó szerint tarkón b@szta!
Nem fog 2 szezont kibírni, de csak ott nem, ahol sokat érintkezik a lábaddal pl...

na jólvan én lelépek aludni..sok volt ez a buli
joccakát
ahhha értem, akkor lényegében nem sok választás van ha egyedi matrica gyártásról van szó... persze nem örök életű 'levono'-ra számítok, de azért az is durva amit ez a dzsordzs dizályn csinált Myki-nak...
ha 2 szezont kibír már megelégednék vele
most lebuktam... asszony is csak alibiből van...
Ma Magyarországon semelyik dekoros nem tud olyan matricát, amelyik nem jön le egy idő után. Az Icedekor-os cucc messze a legtovább bírja, de az is lekopik egyszer. Ennek az az oka, hogy a lamináló fólia nem elég vastag. Ami megfelelő lenne, az Amerikában kapható, és olyan drága lenne, hogy nem tudnának annyi dekorációt megcsinálni - és azt is nagyon drágán- hogy visszahozza az árát...
jáááááááááááááj