olvasom itt a sok matrica-nem matrica-lakkozott-nem lakkozott-milyet csináltassak-kivel csináltassam-hú de belebonyolódtam dolgokat. valahogy nem is nagyon értelek ezen a téren titeket. igaz, kosatt munkáit nagyra becsülöm, de osha nem értettem teljességgel azokat az embereket, akik erre ennyi energiát/pénzt/időt szánnak. de hát éppen ezért vagyunk különbözőek!
én egy dolgot tudok, számomra a motorozásban a leglényegesebb a képen látható!
csajom másfél év után feladta a harcot... akadt egy francia gyerek aki körüludvarolta... aztán persze, hogy olyan más volt velem. be kellett látni, hogy sajnos ennek így itt vége.
a csúnya az volt, hogy el akartam jegyezni, mert ugye volt jó állás, lesz lakás, minden adott...
ijjjjjjjjjjj,,,,,ahogy telnek az évek és idősödöm, egyre jobban lehangolnak az ilyen dolgok a saját családomban is. nehéz tudomásul venni, h egyszer fel kell nőni mindenhez
hmmmmm szval nekem a 2. szezon kezdődik, de nem kopik, nem karcos, használtam közúton, erdőben, sárban, porben, hóban, fagyban. viszont nem borultam, ütköztem....a lakk márkáját most nem tudom, de biztosan az védi a matricázást, mert semmi durva sérülés
ahhha értem, akkor lényegében nem sok választás van ha egyedi matrica gyártásról van szó... persze nem örök életű 'levono'-ra számítok, de azért az is durva amit ez a dzsordzs dizályn csinált Myki-nak...
ha 2 szezont kibír már megelégednék vele
Ma Magyarországon semelyik dekoros nem tud olyan matricát, amelyik nem jön le egy idő után. Az Icedekor-os cucc messze a legtovább bírja, de az is lekopik egyszer. Ennek az az oka, hogy a lamináló fólia nem elég vastag. Ami megfelelő lenne, az Amerikában kapható, és olyan drága lenne, hogy nem tudnának annyi dekorációt megcsinálni - és azt is nagyon drágán- hogy visszahozza az árát...
én egy dolgot tudok, számomra a motorozásban a leglényegesebb a képen látható!