Apropó:
Ha valaki belebotlana rendszámos Sting 125 típusú szerkezetbe amitől hajlandó lenne megválni a gazdája, legyen már olyan jó fej és szóljon...állapot annyira nem fontos...előre is kösz
Vesszek meg,egyszer elmegyek hozzád szétnézni!Egy szerencsi sráccal amúgy is találkám lenne már vagy egy éve Egyébként ha véghezviszed vele amit leírtál még jó is lehet Na nem krosszozni,de gondolom nem is oda szánod
Mondjuk, ha a kertünkre gondolok, közelítünk a roncstelephez...van ott minden, féligkész Velorex-váz, oldalkocsis Junak 350, A padláson egy fél Tatran, egy sátorgrázs alatt két 250-es MZ Trophy, egy Pannonia P10, egy pedálos Simson SR2, és ezek halmozott alkatrészei...
Jajj, hát énis tudom, hogy bűnronda szegény, azért -tam.
Majd kap egy műanyag tankot, meg hozzávaló ülést, meg háccsósárvédőt, meg lecibálom róla az összes felesleges faszságot, meg krosszkormány, meg 21-es első kerék bele, oszt gáz! A blokkja állítólag megbízható darab...jó lesz az!
Sajna nincs most nekem se, szétosztogattam, az utoljó ujat, meg felszereltem hátra a kádéixemre, viszont 17es krosszgumám van 3 uj hátsó, csak olyat meg a kutya se használ
itt ott olyan mint az én gépem
Gyere nyugodtan, szívesen látlak a kacatok világában!
Apropó:
Ha valaki belebotlana rendszámos Sting 125 típusú szerkezetbe amitől hajlandó lenne megválni a gazdája, legyen már olyan jó fej és szóljon...állapot annyira nem fontos...előre is kösz
Majd kap egy műanyag tankot, meg hozzávaló ülést, meg háccsósárvédőt, meg lecibálom róla az összes felesleges faszságot, meg krosszkormány, meg 21-es első kerék bele, oszt gáz! A blokkja állítólag megbízható darab...jó lesz az!
Tavasszal lábra akarom állítani terepre, még 10 métert nem mentem vele, mióta nálam van.