Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igen, én is így hallottam
1000 éves nyulott 100x használt csavarok, ezek is kopó alkatrészek. Bármelyik bringán.
ez minek a következménye?
még egy évjáratot mondjál.
Ugyanazok a feltételek, mint amik Balassagyarmaton voltak. Tudomásom szerint Siófokon is lesz futam...
Ha jol értelmeztem ott az alkatrészeket, akkor egy turbo! Bár ez vmi spec jármű, mert a hátsó kerék része igen érdekes! A képp jobb alsó sarkánál mintha egy nagytárcsa fagai villanának be! :)
Nekem 2006-os van. Olajcsere 1500-2500km, szűrő csere minden másodiknál. fogyasztása 4.5-6L, nekem 6 fölé nem ment, de lehet én vok béna és ha többnyire 1 keréken közlekedsz, sztem össze fog jönni! Az ülése nem a legkényelomesebb, de napi pár száz km-nél még elviselhető. Az ereje is teljesen rendben van, bár nekem ez nem igazán számít. És szerintem igen különleges , legalábbis én azóta sem láttam erre még egy 610-et.
Na ez mi?
Asszem itt befogták a lovakat! :D
van ilyen bicikli
Miért is? Semmi ellenvetésem csak kérdezem.
Ugylátom a png kép nem tetszik neki! :)
Nem nem... A Raas minöség nem jó...
Egy kellemetlen eset:
Myky ha már duplarendszer!
kemény!
jól van én benne vagyok tolhatjuk! úgy se indultam még supermoto versenyen... a pályát meg legalább ismerem
pontos részleteket még én sem tudok. valami napi licenc díj van, de mindegy hogy nevezzük, a lényeg ugyan az: virítani kell a zsét, és mehet a racing
nagyon patent. azt még leírod, hogy mi is ez pontosan,akkor minden ok láttam valahol h kell licensz meg minden?
jól adta a jim beam kóla, gondoltam beírom
Viszont ott nem kell mindig leírni ugyan azt, csak vissza kell keresni. Tudom itt is lehet csak bonyolultabb.
Gondoltam

Azért azt is tegyük hozzá hogy valamikor 2003-ban kezdtem ott fórumozni, szóval ha elosztod, napi alig pár hsz jön ki...
június 12. Kecsó - MAMI kupa
ill. 70300
mert a 73000hsz ben rád gondoltam:
Ismerős?

Nick: gencsydani
Email: küld
Weboldal:
Bemutatkozás:
Hozzászólások (19065)