Udv mindenkinek. Egy kis segitseget szeretnek! Szeretnek venni egy husqvarna supermotot es az erdekelne hogy mennyire szervizigenyesek ezek a mocik es hogy mennyi idokozonkent kell olaj+szuro csere! Minden info erdekelne veluk kapcsolatban! Segitsegeteket elore is koszonom!
szeva! nagyon elfoglalt vagyok mostanában, sok a meló, meg sok más egyéb... de gyakran olvasom a fórumot, csak hozzászólásom nincsen
De már készülök a szezonra erőteljesen, és ha jól tudom kecskeméten lesz egy MAMI-s motorozás, ugyh idén biztosan megkergetjük egymást!
kis OFF: a hétvégén volt Észtországban a bmxes világ egyik legjelesebb versenye a Simpel Session érdemes megnézni a döntő összefoglalóját! jó szórakozást mindenkinek!
valakinek egy bukó
gyönyörű a RMZ-SM-ed!
csak nem lesz gáz a csavarkivétellel, és nyárra már koppanásig tudod tekerni azt a jobbos markolatot
Én most vetetem ki a csavarokat februárban,remélem nem lesz gázos aztán nyomunk egy két komolyabb karikát
De már készülök a szezonra erőteljesen, és ha jól tudom kecskeméten lesz egy MAMI-s motorozás, ugyh idén biztosan megkergetjük egymást!
Este megyek tesis bulira ,remélem sok ilyen csaj lesz
Edzzél vele és neked is lapos lesz a hasad
Nem a legszebb, de ha rajta ülök, úgyse látom. :P