Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hu már azt hittem nekem írtad
Mit trombitál maga itt?!?
Kár hogy ezen a fórumon nincs olyan opció hogy a felhasználó név után láthatók a hozzászólások. Mondjuk pár felhasználónál megtelne a memória
mindjárt jön foxinredsox, vagy foxhunter és segítenek a probléma megfejtésében! vagy itt van még renatto is, neki éppen ez a modell van!
A 610-es modell
melyik modell?
Udv mindenkinek. Egy kis segitseget szeretnek! Szeretnek venni egy husqvarna supermotot es az erdekelne hogy mennyire szervizigenyesek ezek a mocik es hogy mennyi idokozonkent kell olaj+szuro csere! Minden info erdekelne veluk kapcsolatban! Segitsegeteket elore is koszonom!
sziasztok!
valakinek egy bukó
köszi
gyönyörű a RMZ-SM-ed!
nem is hallottál róla? majd megnézem a pontos időpontot és megüzenem!

csak nem lesz gáz a csavarkivétellel, és nyárra már koppanásig tudod tekerni azt a jobbos markolatot
illik a dupla kipu a motorodra Jocó,, állat vele
Ezt nem is tudtam hogy lesz ilyen. jól van király, ha jössz kecsóra feltétlen szólj, akkor intézek egy kis bográcsozást is

Én most vetetem ki a csavarokat februárban,remélem nem lesz gázos aztán nyomunk egy két komolyabb karikát
szeva! nagyon elfoglalt vagyok mostanában, sok a meló, meg sok más egyéb... de gyakran olvasom a fórumot, csak hozzászólásom nincsen
De már készülök a szezonra erőteljesen, és ha jól tudom kecskeméten lesz egy MAMI-s motorozás, ugyh idén biztosan megkergetjük egymást!
Akkor ideje abbahagyni az edzést, már nagyon elvékonyodtál
Vele voltam tegnap este, de úgy szorított, hogy majdnem kettétört...
mi a helyzet Jocó? régen jártál erre .
Ez mán döfi

Este megyek tesis bulira ,remélem sok ilyen csaj lesz
ezzel én is el edzegetnék!
földönkívüliek...
Giraffe!
Edzzél vele és neked is lapos lesz a hasad
üzemóra számláló 8000ft/db
kis OFF: a hétvégén volt Észtországban a bmxes világ egyik legjelesebb versenye a Simpel Session érdemes megnézni a döntő összefoglalóját! jó szórakozást mindenkinek!

Nem a legszebb, de ha rajta ülök, úgyse látom. :P
Olvastam,meg azóta kiderült hogy GD is ilyennel nyomatja,bár nem jégen hanem endúróba és asszogya fasza. Hogy tud kiesni belőle csavar?