Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én KX500-at akartam kérdezni
Anno fiatal koromba volt egy RX-em az sokkal jobb volt!
a 700as maico nem adja?
Egy utcai 125-től mit vársz? Attól mert az van ráirva hogy KTM...akkor még a szlogen se volt rediturész
persze ide akart menni
én mopedemében 5 van...
fő a realitás
Az a baj,hogy tényleg csalódás az egész motor!Max 15Le és csak pörög meg váltogatsz,de nem halad.
Nem volt nehéz észrevenni. Ha már sok mindenen ültél, érezted, kínoztad, és soha nem elégedtél meg azzal, amid éppen van, akkor rájössz hogy mi a fontos. Nekem az adrenalin. Közútra meg ott az Impreza.
Utcára kéne...igazából persze a legjobb egy Duke I lenne, de azokért olyan pénzeket kérnek
A motorja meg gyenge..
Nekem a pofája sem tetszik, a Dukenak jobban áll a hasonló fejidom...
Futómű semmi, a fék jó. Nekem ez volt anno, gyorsan túladtam rajta.
Az EXC125-öm forgalmijában 32kW szerepelt
Haverom ősszel adta el,kívülről nagyon jó volt,de a szíve szar volt!Nem nagy tudású motor,én csalódtam benne!
miii használtauto tele van 30-40 lovas 125-ösökkel...
Mondjuk azért az a fék meg futómű egy mai 125-ösnek is becsületére válna, nemhogy egy tizenpár évvel ezelőttinek
ne vedd sértésnek de azt már észre vettem hogy neked MINDEN langyos húgy, fos , moslék, szemét, ami nem husaberg
Nem is pályázni akarok vele

Amúgy állítólag DT-ből is volt 30 lovas verzió (más kérdés hogy ilyet látni sztem sose látott, mindenki csak hallott róla )...de amire én használnám, arra pont elég lenne a 15 LE is
Nem sok különbség van a Duke-ok meg az éppen aktuális "sima" LC4-ek között...
Langyos húgy menetteljesítménye van, Minarelli blokkos. Uaz mint a Yamaha DT vagy a Derbi vagy a Sachs. Nagy áhítat kellett hozzá ha vki el tudott szállni tőle, és nem csak a feliratot látta. A 34 Le meg sajtóhiba. 15-16. Max
enyémen is ilyen oldalidomok vannak meg talán a tank is ilyen
Na igen

Mondjuk ha nagyon nem találok, akkor lehet hogy kénytelen leszek beérni egy LC2-vel
Régi Duke idomjai vannak rajta. Blokk meg Minarelli (mint a DT125-é)
az nehéz feladat lesz hogy rendszámos legyen , ez amugy is viszonylag ritka vas
Gabi, olvastad, amit írtam a csavarosgumiról?