Akkor másképp fogalmazok: ha velem ilyesmi történne, igyekezném minél jobban kerülni hogy a téma akárcsak szóba is kerüljön...de mondjuk én az ilyen gyengeségeimre nagyon nem vagyok büszke...úgy látom, más másképp van vele
Semmi baj! De ha ez így van, akkor ezt használom majd síkosítónak amikor megbaszlak érte akciósan!
Na majd akkor üt vissza hogy milyen jó a floriol, mert ápolja a bőröd és nyugtatja a lángoló ánuszod!
Csá.
A helyi napilap ban keresnek Egerbe 1 válalkozó szellemü fiatalembert motoros üzletbolt üzemeltetéséhez.
Név szerint a Honda magyarország.
Egyből rád gondoltam, csak azon csodálkoztam miért az ország nyugati felében hrdetik ezt meg?
Megjött a Pakk!
Nagy köszönet a fáradozásodért így látatlanba is és éljen a kölcsönös bizalom!
Azért emelem ki, mert a mai világba ez nagyon ritka és nagy érték!
Köszönjük!
Hogyne mondana! Szeretem ezeket a német számokat!
Jó lehetett neked abba a nyelvi környezetbe felnőni! Érteni a szlengeket és azokat a szófordulatokat, aforizmákat amiket itthonról megtanulni megérteni nem lehet! Akkoriban ragadt rám mert próbáltam fordítgatni megtanulni a szövegeket, de aztán hamar véget ért a diákélet jött a munka és a nem használt nyelv lassan elül az emberben!
De a mai napig szeretem hallgatni főleg a régebbieket!
Nem hinném,hogy nagyon izgulni fogok,inkább szerintem érdekes lesz Gondolom ezek a versenyek azért nem mennek annyira vérre, a jó társaság/hangulat a fontos nekem aztán meg lehet két kör után elgurul a gyógyszer
SMR450
Most ithon baszodok, kész lett a start numberem
yz topic
Na majd akkor üt vissza hogy milyen jó a floriol, mert ápolja a bőröd és nyugtatja a lángoló ánuszod!
A helyi napilap ban keresnek Egerbe 1 válalkozó szellemü fiatalembert motoros üzletbolt üzemeltetéséhez.
Név szerint a Honda magyarország.
Egyből rád gondoltam, csak azon csodálkoztam miért az ország nyugati felében hrdetik ezt meg?
Utálom a telet!
Bár a megközelítés ez esetben tetszetősebb!
Megjött a Pakk!
Nagy köszönet a fáradozásodért így látatlanba is és éljen a kölcsönös bizalom!
Azért emelem ki, mert a mai világba ez nagyon ritka és nagy érték!
Köszönjük!
Hogyne mondana! Szeretem ezeket a német számokat!
Jó lehetett neked abba a nyelvi környezetbe felnőni! Érteni a szlengeket és azokat a szófordulatokat, aforizmákat amiket itthonról megtanulni megérteni nem lehet! Akkoriban ragadt rám mert próbáltam fordítgatni megtanulni a szövegeket, de aztán hamar véget ért a diákélet jött a munka és a nem használt nyelv lassan elül az emberben!
De a mai napig szeretem hallgatni főleg a régebbieket!
SMR450
De zsir lessz mivel támadsz?
amúgy meg nem reklámozom, csak válaszolok. szeretek beszélgetni
OFF
de nekem ez volt a szep benne.
Viszont meguntam, hogy nincs maganeletem.
Mert szeretnék kérdezni.
Mivel indulsz drz-e-s-sm?