Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szeva Fater!
Eladtuk a kecót,még lehet idén szomszéd lesszel!
Szeva Lukito!
Nyomulsz idén oldt. / x-ben?
most rendeltem én is ractech et vagy mi a pii soha többet az idomok ocsmányak és nem passzolnak a csavar lukak
Racetech sárvédő újonnan 5ezerért vettem.
14000 körül volt asszem
ja ez nem nekem szólt de eszembe jutott hogy a 2-dik sárvédőmet meg vateráról rendeltem, ott is nézz szét, mindig van fent pár !
nem azt mondtam hogy gyere le hanem csak példaként hoztam fel
RMC pl több helyen is van ha jól tudom,
Ami neked van az mennyi volt?
Hát miskolc nem igazán esik utba. CSak azért lemenni.. Többe kerül a leves mint a hus!
nem találsz sm sárvédőt? bármelyik jobb endurós - vagy csak sima motoros boltba bemész és hozzád vágnak akármilyet.

miskolcon pl az angyal motornál van 5féle formájú és mindenféle színű
tudok hozatni?
Ahham ezt néztem. Franko. De még külföldin se nagyon találtam. Bár az is jokérdés h h kellene keresni :S
nem igazánn nekem ez van de magyarba méég lehet nincs
Nah ezt majd holnap megnézem melohelyen...
Nem Tudsz sm sárvédőt rá? Kerestem neten de nem nagyon találtam :S
nekem a könyvébe MOTUL szerepel
Castrol 10w50. Legalábbis ezt mondták a kereskedésbe ahonnan van a moci!
ja én is a kupakot néztem motul 300v ?
A szűrő kupakján 1,2l-t ír. De kedden megkapom a magyar használati utmutatóját abba biztos benne lesz a frankó adat!
mennyi olaj kell bele enyémbe 1,35 szürö cserével de 1.4 et rakok bele
Okés. Járatás elm 4 üzemóra. Utánna olajcsere. Ennyi elég?
ne izgulj már semmin! zsír új mocit vettél és nem holmi kínai szart. szerintem semmivel ne foglalkozz, csak húzzad neki, a bejáratás után!
AZ pikkpakk meleg... mind2 alulfelül egyaránt! Fater szerint (autoszerelő) ez h füstöltög kicsit természetes. Nincs még összekopva minden, és lehet az h kicsit tul van töltve olajjal, mert a túlfolyóján csöpögött kifele...De nem vészesen, 3-4 csepp.
elegendő a hűtőt megnézni, hogy meleg-e
Hát 1x megmértük lézeres hőmérővel h x idő alatt hány fokos volt a blokk! Ennél még special nem, legutobb a crf-et mértük igy!
hogy nézed meg, hogy be van-e melegedve?