Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja megint költöttem de ha tudom milyen megoldom magam kék szigetelöszallaggal
Majd visszajön a régi power, de én a futásba hiszek!
Krosszozni meg nem tudok!
Az lenne a jó ha lenne egy ilyen egy olyan!
csinos lett a kék izééé
Még csak abban a fázisban vagyok, hogy egyáltalán váltsak-e megint supermotora. De kinézetre sxv minőségre crf viszont ha azt nézem, hogy mit kapok az árért akkor Sherco.
Baszod nincs melód ? na az fasza, vége az aranyéletnek, pedig mindig mondtad milyen jól keresel is meg, hogy kifizeted a mocot...stb
ÁÁÁ ne is mond mennék már Én is nagyon..2 hete Én is mentem 1 városi karikát..hazafele meg is fagyott a kezem
zsiroztunk meg vettem ilyen kék izéz háááha joo lessz
na ja az állóképesség

azt hiszem vennem kéne egy krosszmotortot és pár héten belül lenne állóképesség, de az tuti, hogy éjjel nappal nyúznám.

anno fasszájos volt nagyon, jobban crossotam mint amennyire sm ezek
ami a 3 műszak miatt feljött rám az most megy le.

hát ja idegesség

bár a melóhely miatt nem stresszelek... sajnos ki kell várni a sorom. Biztos, hogy lesz olyan hely ahol megfizetnek, és szívesen dolgozom.

Bár nem könnyű a helyzet. Meló megszűnt, párom Belgiumban fél évig, családi zűrök. Már nagyon várom, hogy elolvadjon a hó és végre + ba legyünk, mert ideje lenne egyet motorozni, de úgy Istenigazából. Eddig is motoroztam, de 2 hete nem
Áhoj Hossznyakú!

Én is visszatértem a pályára és az első meccsen 5 pont aztán 16! 65%-os arány! Zsirulment nagyon a dobás! Csak a büntetőzés volt szar (3ból egy) mert még a segglukamon is kapkodom a levegőt és zilálva nem lehet pontosan dobni! Majd ha javul az álló képesség akkor nem lesz vele gond!
De pont tegnap este vesztettük el a veretlenségünket 60-57 -re a régi Falco csarnokba! Nekünk nem hozott szerencsét mert be volt csinálva rendesen!
Az idegesség a fogyókúra barátja...
A hasadról fog lemenni utoljára és van akinek ez sosem fog összejönni, bármennyire is igyekszik. Ám ahhoz hasazni is kell és nem is keveset, de ez tényleg nem 1 egyszrű téma... Én november elején még 97kg voltam most 85.3kg. Javaslatom a következő: Ne egyél!
A shercohoz hozzászólnék,ha szabad.
Azért ,csak hogy reálisan nézzük a dolgokat. Laci barátom egy évig versenyzett vele. szinte az összes versenyen egy tejesen széria motorral. nézzétek vissza az eredményeket,érdemes ettől még persze lehet szar, csak azt szeretném kihozni a dologból,hogy azért egy átlag ember tudásához bőven elég.
Váztörésről hallottam én is, cross pályán. szegény motor,mondjuk már várható volt,nagyon sokat kapott ...
Ráadásul nekem nagyon szimpatikus csapat volt, teljesen korrekt embereknek ismertem meg őket
Oké!

Na ez érdekes! Mire cserélnéd? Melyik márka érdekelne vagy melyik típus?
én 2 hete nem dolgozom és fogytam
Jó én összetett edzést csinálok:
1:Bemelegítés
2:Sprintek
3:Zsákolás
4
:Súlyzós edzés
5:Lazítás
Egy héten 3 vagy 4 alkalom.
majd ezt elmondom személyesen.
Zsákolj!
Én azt is csinálom!
ez még édes kevés lesz a fogyáshoz, de ebbe most ne menjünk bele, mert én ezt 5 évig tanultam.
Oké ezzel nincs is semmi gond nem azért regisztráltam, hogy veszekedjek.S igazad van én nem ide tartozom csak az első hozzászólásom miatt regisztráltam.Nem is akarok belefolyni.A crf viszont supermoto volt ezért olvasgattam a fórumot. Mert én is gondolkodok, hogy lecseréljem-e a cbr-t.
Tetszett neki, csak először nézett, hogy mi a szart csináltam vele
És akkor hogyan tudnék eldobni 3 kg-ot a hasamról, illetve az úszógumit? Kosarazom, spiningelek, bringázok, de csak ott van még mindig...
Nekem Őszintén nem tetszik .
Nálam a best az SXV de azt se vennék magamnak egyelőre
Talán egy ilyet?
Nincs kedvem se türelmem vissza keresni de engem is érdekelt a sercho annak idején amikor ide keveredtem a fórumra!