Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Itt is...
itt még mindig szakad.
Te vagy a pislogó hóember?
Vazze, leesett vagy 15 cm hó és még mindig szakad. Ilyenkor jó dolozni!
JÓREGGELT

sztem megyek is kiásni a házat a havból
szewasztok......mennék búbánatba csak nem tudom mivel menjek korival vagy motorrral....letúrták a havat a tóról?
öcsém mondta hogy már éjjel is esett csak nekem új mert most ébredtem, nálatok még mindig esik?
Hali,

Hát wazze kicsit utána lestem a dolognak... elég magas az üzemeltetési költsége, ha zúzod neki a pályán meg terepen. Azt írják gyengék az utolsó fokozatok 3,4,5 hidegindítási problémák. De ami a legszörnyűbb kicsit lusta lettem. A terepen rézsün rárugdosni mikor leböffen elég nehézkes tudod... ezért jobb talán a drz ami gyengébb, nehezebb, de azért el lehet vele csapatni bárhol.
A crf-m nagyon ütős volt de giga magas volt a költség rajta ha mindent tutira betartasz, olajcsere stb...
lesz akkor ma vagy holnap jégmocizás?
akkor az innét odáig ér
Meg ide is.
Mondjuk ez engem nem gátol meg hogy gátlástalanul motorozzak
mi van a 426-al?
most ért ide
Morgen Mindenki!
Valaki hócsatázni?

Szóval ott tartottam kellene egy DRZ. E-s verzió ha lehet...
Fejben dől el minden - te mondtad
az már oda gyenge lesz!
Holnap jégre vele!
miért ? a tied ? a tudás már benne van
imre.korodi@t-online.hu
süti
hello!

megadsz egy email cimet? kérdezhetek egy-két dolgot?

kosatt01@freemail.hu
bazz akkor valamit nekem is komolyítani kell a gépen. majd csörrenjünk már öszze telefonon, hogy mikor és melyik versenyre menjünk. áhhh már meg is van, mi lesz a csodafegyver a géped ellen. a cimborám most szerzett be egy 2006os KTM 540SXS-t és supermotósította. majd jól kibérelem minden futamra
Simán !
Tervezem, hogy indulok néhány versenyen. Lassan elkészül a kecó, lesz egy kicsit több időm.
Megjött a stroker cucc meg a nagyhenger, már csak be kell szerelni. (B.gyarmat óta nem röfögött a gép...)
bőven én a yamit 3 órát járattam
Szeva Imi! Csakis ha kergethetlek!