ez így nagyon direkt , de én nem mertem így leirni
Magyar enduro ob, egy sherco egy váz törés. Vége a történetnek. Srác tulélte. Teszem hozzá nem tudom mikori volt, de ha egy egész évet gyepálták akkor se törjön. De hancsák urnál hatott a Dakar, bár az a shercos is korházban végzett!
Bocs , hogy közbe szólok, de egyik havernak volt egy ilyen FOS, és kb 3000 km után full generál , a blokkja szétesett:S:S és utána is szopott vele folyamatosan....Gariba is alig akarták megcsinálni...a végén eladta..a fél éves motorját csak mondom ennyi, Én tuti nem vennék ilyet..előbb vennék egy kinait
A KTM EXCnél nekem mindig azt mondák hogy utcai használatnál 15üzemóra után cseréljem az olajat,Ócsán erről beszélgettem az egyik szakival.Talán annyiból igénytelenebb a Sherco hogy itt kicsivel tovább engedi,nem kell annyira hamar cserélni benne.
Annyi a köze a KTM blokkhoz hogy abból kiindulva tervezték,de szinte minden saját fejlesztés benne,és strapabíróbb,igénytelenebb egyes szakemberek szerint mint a hasonló EXC modellek.
Nekem ezt mondták,ráadásul nem is egy kereskedésben.
Akkor ami ti írtok 30-40üzemóra 100km/h átlaggal számolva 1500-2000km.
Még a 2000sem rossz,a lényeg hogy megbontani ne keljen jó sokáig.
Bántotta a szemem nekem is!
De nem mentem bele a témába! A 50-60-as átlaggal szoktak számolni!
Azért az közelebb áll a valósághoz!
Bár az én tapasztalatom az hogy a motor hangja jelez! Legalább is a bergemen 8 óránál pontosan! Aztán engedem is le és kap uj szűrőt is!
Magyar enduro ob, egy sherco egy váz törés. Vége a történetnek. Srác tulélte. Teszem hozzá nem tudom mikori volt, de ha egy egész évet gyepálták akkor se törjön. De hancsák urnál hatott a Dakar, bár az a shercos is korházban végzett!
1 óra 50km jol tudom a KTM is igy count
http://www.youtube.com/watch?v...
A KTM EXCnél nekem mindig azt mondák hogy utcai használatnál 15üzemóra után cseréljem az olajat,Ócsán erről beszélgettem az egyik szakival.Talán annyiból igénytelenebb a Sherco hogy itt kicsivel tovább engedi,nem kell annyira hamar cserélni benne.
Akkor ami ti írtok 30-40üzemóra 100km/h átlaggal számolva 1500-2000km.
Még a 2000sem rossz,a lényeg hogy megbontani ne keljen jó sokáig.
De nem mentem bele a témába! A 50-60-as átlaggal szoktak számolni!
Azért az közelebb áll a valósághoz!
Bár az én tapasztalatom az hogy a motor hangja jelez! Legalább is a bergemen 8 óránál pontosan! Aztán engedem is le és kap uj szűrőt is!
majd holnap rakok friss képeket!