Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

video ------- talking about nothing!
Aha,gondolom az ilyen nem egyedi eset egyik márkánál sem,mondjatok csak véleményeket minél többet tudjak róla.
ez így nagyon direkt , de én nem mertem így leirni

Magyar enduro ob, egy sherco egy váz törés. Vége a történetnek. Srác tulélte. Teszem hozzá nem tudom mikori volt, de ha egy egész évet gyepálták akkor se törjön. De hancsák urnál hatott a Dakar, bár az a shercos is korházban végzett!
De lehet , hogy csak kifogta, de engem nem győzött meg
a Husky:

1 óra 50km jol tudom a KTM is igy count
Bocs , hogy közbe szólok, de egyik havernak volt egy ilyen FOS, és kb 3000 km után full generál , a blokkja szétesett:S:S és utána is szopott vele folyamatosan....Gariba is alig akarták megcsinálni...a végén eladta..a fél éves motorját csak mondom ennyi, Én tuti nem vennék ilyet..előbb vennék egy kinait
ott a pont!
A sherco ugyan olyan Ü-órás mint a Husky, KTM, Berg stb.
Ezt néztem most róla:

http://www.youtube.com/watch?v...

A KTM EXCnél nekem mindig azt mondák hogy utcai használatnál 15üzemóra után cseréljem az olajat,Ócsán erről beszélgettem az egyik szakival.Talán annyiból igénytelenebb a Sherco hogy itt kicsivel tovább engedi,nem kell annyira hamar cserélni benne.
Jó én elhiszem neked,mondom nem is tudnék ebbe beleszólni mert nem ismerem annyira.
ők eladni szeretnének, és mondják a magukét, ami nagyon jól hangzik. én meg olyannal tartom a kapcsolatot, aki versenyzett vele...
Akkor tévednek a szervizesek,tőlük tudom,erre én nem tudok mit mondani és nem is okoskodom mert csak az ő szavaikat idézem.
annyira saját fejlesztés, hogy az alkatrészek 95%ban tökéletesen cserélhetőek a két motor közt.
Annyi a köze a KTM blokkhoz hogy abból kiindulva tervezték,de szinte minden saját fejlesztés benne,és strapabíróbb,igénytelenebb egyes szakemberek szerint mint a hasonló EXC modellek.
ne felejtsük, hogy valójában KTM blokkról beszélünk. ráadásul egy üzemórás verzióról.
Nekem ezt mondták,ráadásul nem is egy kereskedésben.
Akkor ami ti írtok 30-40üzemóra 100km/h átlaggal számolva 1500-2000km.
Még a 2000sem rossz,a lényeg hogy megbontani ne keljen jó sokáig.
nekem is 60ra jött ki az átlagsebesség. pedig nekem elég erős a jobb csuklóm....vagyis azt mondják.
nincs mit! ha meg bármi kérdés van ott a címem!
apriliamate,köszönöm szépen.....
Bántotta a szemem nekem is!
De nem mentem bele a témába! A 50-60-as átlaggal szoktak számolni!
Azért az közelebb áll a valósághoz!
Bár az én tapasztalatom az hogy a motor hangja jelez! Legalább is a bergemen 8 óránál pontosan! Aztán engedem is le és kap uj szűrőt is!
30-40 üó=3-4000 km 100 km/h-s átlagsebesség, utcán?
akkor most ti is a szívó oldalon vagytok
Holnap csörögj, banki világ meghuzta a szíjat, igy eddig két srác több év munkaviszonnyal hitelt nem kapott . Másszóval megvan még.

majd holnap rakok friss képeket!
Szintén vasutas?