fogyni ekkor tudsz: szubmaximális pulzus/terhelés, legalább 40-45percen keresztül, a vérben a laktát szint 4mmol/liter maximum.(ezt hívjuk aerob mozgásnak) ehhez kell még megfelelő táplálkozás és életvitel.
a szauna elég becsapós. sokat izzadsz, de azt vissza is iszod.. az más miatt jó.
és ügye ha sportolásba kezd az ember, először felfelé megy a súly,ez normális.hosszú idő mire beáll. mondjuk tényleg van már ezer féle módszer. ki kell választani mi tetszik az embernek. én pl nem látok sok fantáziát abban, hogy valaki csak azért sportol bármit,hogy megszabaduljon a feleslegtől. ha már sportol valaki,érdemes olyat ami igazán tetszik, és a súly majd beáll "magától". terheléstől és étkezéstől függően.
micsoda életmód forum lett a supermoto forum :D
amúgy ez a diéta nehéz kérdés, kinek mi jön be. Hiába működik egy diéta egy embernél, lehet a másik nem fogy olyan mértékben. Figyelni kell a kajára a mozgásra(edzés, sport, stb.) meg egy kis plusz segítség :D
Azért az óra végére úgy néz ki a pólóm, mintha leöntöttek volna egy vödör vízzel. Utána szauna...azért lehet fogyni, csak keményen kell csinálni, meg jó edző kell hozzá!
Én meg sztem külön kategória vagyok...se hízni se fogyni se izmosodni nem tudok (bár igazándiból egyiket se erőltetem)...viszont hiába vagyok ugyanannyi kg mint 6-8 évvel ezelőtt, az akkori cuccaim már általában szűkek derékban...
Mellesleg köszi jól vagyok ...de sajnos nem ott vannak a problémák , de inkább nem sorolom fel
Nekem személy szerint nagyon bejött ez a spinning őrület, fogyni viszont egy dekát nem fogytam pedig rendszeresen járok...állóképesség talán talán valami.
Márka ide vagy oda, én leirtam hogy mi alapján döntsön.
Mennyit olvastam meg halottam én már hogy a husky igy meg úgy... legyen tapasztalat az emberkéknek. Én csak az elektronikáját minösitettem és ezzel soha nemis fogok kibékülni. A husky által mikunijával egy garanciális probláma sem volt, még verseny körülmények között sem.
Na és akkor mi a titok nyitja, Ti se tudjátok!
Huu hallod Én is idén leszek 30 Oda kell figyelnem magamra el ne hizzak...idáig elég jól megúsztam pedig..ne ijesztgessetek már
30 felett már nem kell csodálkozni ilyenen...bocs Giraffe
Azért valamennyire megnyugtató, hogy ti srácok is küzdötök a súllyal.
Amíg huszonéves voltam szinte nem is mozogtam,most alig eszek valamit, spinracing-re járok, otthon minden nap felülés...és az fránya plusz 3-4 kg csak ott van Én azzal nyugtatom magam hogy tél van...gyenge vigasz De már várom a tavaszt
és ügye ha sportolásba kezd az ember, először felfelé megy a súly,ez normális.hosszú idő mire beáll. mondjuk tényleg van már ezer féle módszer. ki kell választani mi tetszik az embernek. én pl nem látok sok fantáziát abban, hogy valaki csak azért sportol bármit,hogy megszabaduljon a feleslegtől. ha már sportol valaki,érdemes olyat ami igazán tetszik, és a súly majd beáll "magától". terheléstől és étkezéstől függően.
amúgy ez a diéta nehéz kérdés, kinek mi jön be. Hiába működik egy diéta egy embernél, lehet a másik nem fogy olyan mértékben. Figyelni kell a kajára a mozgásra(edzés, sport, stb.) meg egy kis plusz segítség :D
Nekem személy szerint nagyon bejött ez a spinning őrület, fogyni viszont egy dekát nem fogytam pedig rendszeresen járok...állóképesség talán talán valami.
Mennyit olvastam meg halottam én már hogy a husky igy meg úgy... legyen tapasztalat az emberkéknek. Én csak az elektronikáját minösitettem és ezzel soha nemis fogok kibékülni. A husky által mikunijával egy garanciális probláma sem volt, még verseny körülmények között sem.
de hát ez van én meg hallagatom, és hajtogatom , hogy hova akar fogyni
újabb futómű tuning?
a kormány csapágyat lehet zsírozni vagy ápolni?
Huu hallod Én is idén leszek 30 Oda kell figyelnem magamra el ne hizzak...idáig elég jól megúsztam pedig..ne ijesztgessetek már
Azért valamennyire megnyugtató, hogy ti srácok is küzdötök a súllyal.
Amíg huszonéves voltam szinte nem is mozogtam,most alig eszek valamit, spinracing-re járok, otthon minden nap felülés...és az fránya plusz 3-4 kg csak ott van Én azzal nyugtatom magam hogy tél van...gyenge vigasz De már várom a tavaszt
én úgy edzettem arra, hogy öcsém a hátamon, aztán úgy futottunk
Ma is voltam interjún, egyedül fizetésügyileg nem nyűgöztek le, bár mondta a csaj, hogy utánanéz a lehetőségeknek, amik kielégítik az "igényeim"