Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szerintem igen nekem is csinálja a vörösséget de nekem még tetszik is füstölni nem csak hidegen és feketét szivatóval
Szerintem az akkor nagyon nem az európai mínuszokra van bekarburálva...vagy nemtom
Hát sztem igen. Bár eddig csak 1x mentünk vele akkor is kb 2-3km-ert. Üzemidő még a 30 percet sem éri el!
be van melegedve rendesen az a motor?
Az h füstölög az okés. De h a kipuffból is jön egy kicsi kékség mikor elengeded a gázt az azért fura kicsit. Nem?
Haverom R1-e is rohadt büdös volt mikor elhozta a szalonból...bár mi füstöt nem láttunk...
0ásan vettem igen. és természetesen, ameddig nem ég le/ki a sok fölösleges zsír/tömítőanyag, addig füstöl, hol itt hol ott.
Értelek,remélem még a héten feltölti.
A feltöltési sebességedtől függ az egész! vagyis a netedétől. :)
Skacok elképzelhető hogy a Youtubon egy videófeltöltés több mint 1óra hossza?
HD minőségbe menne fel 2.30perces a vidi.
Vettem egy kamerát a mocihoz,kipróbáltam milyen és feltölteném ha a Youtube is akarja.
Ő is próbálta.. csak aztán leesett neki h fáj a lába.. YZ jol viselkedik? Neked is füstölgött kicsit az első indításokkor? Persze ha 0 üzemórásan vetted?!
csak vissza dobtam volna azt a kapát!
Erre elég sok emberke a piacból él... haveromnak igy veszett oda 1 lábujja... (repült a kapa)
már alszanak?
Most keltsem fel az egész falut? :D
az a kemény, amikor fehéren izzik és valamelyest átlátszó.
Ahha köszi az infót! :) Crf-et nem láttam igy soha... Meglepett h ennyire bepirosodik..
mindegyiknek izzik! főleg állás közben és ha esetleg rajta van a szívató, akkor mégjobban.
a fősulin, volt egy testépítő csoporttársam. az első félév után kibukott, nem bírta fizikailag a testnevelés szakot. pedig akkoriban a srác bicepsze, vastagabb volt, mint nekem a combtövem.
Sziasztok.
Myki. Te lőtted már be este sötétbe az rmz-t? Én most este, és arra lettem figyelmes h vörösen izzik az egész leömlő rész.. Ez normális?
Köszönöm
van szemes vinyó is, de a "'hagyomásnyos" az szuri
A winstrol nem folyékony ("szuri")? Csak mesélték persze...
ki falta be a legtöbb winstrolt meg naposynt egy év alatt!
kiből lesz a nagyobb rizsfelfújt!