Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

milyen eredmények?
hülye vagy ídes fiam megtámadnak a kutyák
Koph, nagyon szép lett a géped!
Én vagy 3 éve ledolgoztam 17 kilót.168 cm-rel voltam 89 kiló Kb 2,5-3 hónap alatt lettem 72. Az egyszerű matek volt.Kevesebb kalóriát vittem be,mint amennyit elhasználtam(súlyzós edzés). Most újra nekigyűrkőztem,79-ről már "csak" 76,5 vagyok,a bőrruhámba nem nagyon férnék bele Csak most futkározok. Egyébként szerintem minden fejben dől el ezzel kapcsolatosan.Ha van önfegyelem és kitartás lesz eredmény,ha nincs,baszva van az egész.Ja,és hasra nagyon jó a lábemelés(nekem)
nem szól ez másról, mint biológia-kémia-fizika a többi csak hablaty!
az eredményeik, nem kifejezetten a szakértelmüket tükrözi, hanem az általuk használt szerek hatékonyságát.
szerintem Tozóék azért értenek hozzá, már csak az eredményeikből kiindulva, de ez mostmár tényleg teljesen másról fog szólni így a fórum.
inkább a GoGoról kéne egy két részlet
na tipikusan ezek azok az oldalak, amik mögött nagyon kevés szakmai tudás van.
a diétához visszatérve:
http://www.tozo.hu/showthread....

Toz
a diétához visszatérve:
http://www.tozo.hu/showthread....

Toz
Beszarok.... Akkor gratula...
komolyan testnevelő tanár vagyok. 2000ben végeztem itt Egerben.
Most mi van?Tényleg....Vagy csak hülyítesz?!?!
az tök jó, el is megyek edzeni
ha tényleg lesz valami GoGo, időpontot, helyet írj már ide a forumba, elmennék én is szívesen.
Pfff Na ezt nem is tudtam
testnevelő tanár vagyok. a mi időnkben még komolyan vették ezeket a dolgokat. nagyon sokáig tanultunk anatómiát, élettant, sportélettant, edzéselméletet.
Arra az úszógumi eltűntetős edzésre én is kíváncsi lennék...az uram is ezzel küzd, kíváncsi lennék a véleményedre
GoGo, mikor? Hol?
te végeztél edzős sulit? vagy valami hasonlót?
Nem vagyok egy izzadós típus, de itt....na igen...minden vizes
Szerencsére nagyon jó edzőm van és csinos is és kemény órákat tart.
Na neeeee mesélj...mit szervezel?vagy még semmi konkrét?
tudod, hogy én ezt tanultam. valami GOGOnak kéne lennie
kacsa vagy disznó zsírt kell használni?
Mi az Luki valami fogyasztó edző vagy?
Ja egy nagy kérdés?Idén lesz GOGO? De jó volt tavaly márciusban amikor még hűvös volt reggel és nyomattuk visontán.hmmmmmmmmm eddig úgy néz ki még hó lesz márciusban mi