Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Meg ahha. Köszi. Am nem ismerem Őt. Nem is nagyon hallottam, olvastam róla!
Köszi!
meg kaptad?
0670/3564162 msn: rh8dq@citromail.hu
Telefonszámot tudsz adni,megbeszélhetnénk pár dolgot.
Szia!
Persze én is előbb fogom cserélni benne olyan 2000-3000között,a KTMnél is 2500 után cseréltem,itt is kb úgy fogom.
Nekem is nagyon tetszik a Sherco,minőségi alkatrészekből vannak összerakva.
Köszönöm remélhetőleg bejön a gép.
Anno én Sherco- SXV-Husqvarna között vacilláltam. Többnyire utcai használatra. SXV-ről (előre is bocs attól akinek SXV-je van) lebeszéltek. Sherco-ról nem sok mindent tudtam kideríteni :(. (Nekem is nagyon tetszett/teszik) És ezért maradt a Husky.

Azt, hogy mit mondanak a márkaszírvízben a mociról... Hát.. Senki sem vágja maga alatt a fát A Husky könyvében is 5000 km-enként írják az olajcserét :S. 1500-nál én lököm az olajat.

Írtad, hogy 3-4 ezer km-enként olajcsere és a szelepkre 2.-3. olajcsere után kell állítani. Az én mocimban 395 üó után kellett állítani a szelepeken. Addig gyári értéken volt. Igaz szét volt szedve a blokkja, de azért mert a 6. váltófogaskerék megadta magát (8000 km után) mert gyárihibás volt (2007es Husky, még nem BMW-s). Vissza is hívta a BMW. Ki is lett cserélve garanciába!

Most kapta meg az 1. full generált nagyobb hengerrel és remélem ugyanennyit el fog még menni zökkenőmentesen!

Sok szerencsét a Sherco-hoz!

Peace!
golf01701kukáácgmail.com
adok egy számot adj emailt
Sziasztok,utánajártam még jobban a Sherconak,felhívtam Sherco márkaszervizeket és mindegyikük hasonló válaszokat adott,nem versenyszerű használat esetén olajcsere 30-40üzemóra ami kb 3000-4000kmnek felel meg.Tapasztalatuk szerint utcai használat mellett 30000km fölött is elmennek megbontás nélkül.
Szelephézag állítás minden második,legfeljebb harmadik olajcserénél.Ha jól belegondolok nem is lenne sokkal szervizigényesebb mint a SMC volt.
preorder session
Komplett első fékrendszert keresek husabergre. Jöhet minden: úszótárcsa,nyereg,fékcső,pumpa! természetesen SM!
Szevasztok eSeMesek!
Foxinredsox!Nem te árultál 1-2 hónapja egy 2007 kb30 üzemórás bemutató Husky- Kb 1.4 M ért?
Azzal mi lett elkelt?
Az igen jó h mondod. Mennyi a rendszer és a hűtővédő?
Ezek a cuccok miért nincsenek fent az oldalon Legalább egy árlistában...
nem passzol semmi rá nekem2007 es van és 2008 as ról jött volna hütővédő meg az a procircuit kipu de nem jooo de neked ezek jok lennének
nálunk meg az utcát is fűtik, így csak -8c van.
Oksa köszi! Nem sürgős :) Itt csak -13
Hmmmm, lehet maradt egy kis+egy nagy, holnap megnézem a garázsban, mert most nagy rumli van, a motorok és az autó éppenhogy befér.......megaztán kva hideg van .... -15 fok
Nem maradt meg róla semmid? Kis sárvédő, hűtővédő.. :)
ami a legújabb nyelvészeti kutatások szerint, nem is létezik
Nekem a 2006-os volt 4 sebességes, folyton váltogatni akartam felfelé
Nálunk igen! Amugy finn-ugor
akk jó!

én most ezt a vegas pro progit próbálgatom, hétvégén, ha megyünk jégre, lehet kipróbálom a gopro kamerát élesben.
sikerült