én a táj szóval vagyok így. tály vs. táj. tudom elsőre nevetségesnek és abszurdnak hat, de felénk van 3 falu, amit így írnak: Andornaktálya, Nagytálya, Kistálya. Kiskoromban nagyon sokat autóztunk arra, és ez rögzült.
Szerintem ez mindenkivel előfordul és ez még a jobbik eset, ha tudja is, hogy lehet nem jó. Én az "uszály" - "muszáj" szavakat rendre elfelejtem. De mennyien vannak azok, akik megvannak győződve róla, hogy ahogy ő írja, az úgy helyes is. "Ijen" ez a versenysport!
ui: 2. számú lecke: nem kezdünk mondatot "hát"-tal.
egy kis helyesírási segítség: nem meny, nem menny, hanem MENJ! az ige töve a MENNI és nem a mennyi ami ugye nem is ige. (ne értsd félre, teljességgel a jószándék vezetett, nem a rosszakarat és a cikizés!)
Üdv!zsir uj Suomy profi motoros kordura kabát termobéléssel protektorokkal felcsatolhato pakolo zsebekkel elado!M-es méret 70-82kiloig jo!bolti ára 67000volt rajta is van sajnos mérethiba miatt elado potom 45000huf-rt akit érdekel irjon rám és küldök képet!
Bennem is van félsz elhiheted,tudod a KTMet nagyon szerettem,a szívem vágya egy SMC660lenne,de azt senki nem akarja elcserélni.
A többit meg megírtam miért nem tudod megvenni.
Oksi,ezt a gépet és a Fazert 1 az 1ben cserélnénk el.
Eladni sajna nem tudom egyszerűen nincs rá jelentkező,elkótyavetyélni meg nem szeretném,jóval áron alul eladni nem buli.
NEM, az itteni vélemények ne legyenek mérvadó. Menny az importör ill a márkakereskedÉSEKBE nézd meg az uj 2010est vagy egy 2009est, nézd meg mi van nekik kiállitva. van e alkatrészük stb. ha ez megvan ulj rá és menny (ezt soha nem fogom megtanulni "meny"/"menny") vele. feeling jo, motor jo, erö jo, alkatrész jo (itt esetleg kérdezz rá konkrétan hajtokar, dugó, szelepek wie viel) akkor vedd meg. Ne döntsön más. Legyen egyedi, persze. Legyen más, persze. de te dönts, mert itt shercos nincsen.
Hogy befojásoljalak, a magnet marelli egy kaki elektronika
Van is fasza munkám:
És Értelmes kollégák: