Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Koph!
Az egyik fotógalériádban találtam ezt a képet.Kié volt ez a piros Duke2?
Ez még az összerongyolás előtti állapota,vagy utáni(már amennyiben ez az amit több mint egy éve Ócsán összetörve lehetett megvenni)...
Nem versenyzem , de néha megfordulok a pályán
Slick gumik elöl -hátul KR108
Nyomás 1.5-1.6
áttétel 16-42
Antihopping kuplung ( baszott jó cucc, élvezem ) Már el is felejtettem , hogy kell a nélkül menni
OK, ugyis mostanság csak itt a környéken vegetálok.
perzse én csak vicceltem
az aljas kúszóbab vadparasztjai meg nagy kroszmotorosok
Én ezt azért fűztem hozzá, mert nekem Lacival ez a két kapcsolódási pont, meg persze elvétve az alkeszkodás
jól van, látom a Te tanításod!
Zééé úgy néz ki, hogy a héten, már nem megyek felétek. a jövőhéten annál biztosabb, hogy érkezem. majd szólok jó előre, meg kosatt-nak is, aztán beülünk valahova.
akkor az nem is menő
Még az sem lepne meg, mert van h olyan pofont ad a kutyának, h utánna meg is tömhetné
Nem , mer' az nem ejtőernyőzött, meg asszem a motorokat se szereti.
a dobos nem spanod?
ameddig nem nyitottam meg nagyban, addig azt hittem, hogy a macska, tömi a kutyát!
nálunk nem ilyen kényelmesek a macskák
OFF

nem rosszabbúl nézel ki, hanem sokkal jobban rockos arc vagy!
Bazz , csak most látom igy visszaolvasva.
Nem is láttam nálla fényképezőt.
L Lacival pont egyidős vagyok, meg van hogy összefutunk időnként különböző helyeken, de lehet , h én télleg szarabbul nézek ki.
Megvan! Lukács a Tankcsapdából 50 évesen!

(csak vicc-meg ne sértődj )
hmmm valaki nagyon hasonlit a szóban forgó egyénre
ááá, én az ilyen épitésekhez, műszaki dolgokhoz nem értek, esetleg pimpelnék rá csicsás Makita feliratot
Jah, a déerzé sm-en 14-42-t használtam, a 13-42 rövidnek tünt. De talán az E-vátozatnak még alapból a váltóáttélele is rövidebb és motorteljesitményben meg több mint a gyári sm.
Sztem ki kell próbálni többfélét, aztán , majd ami jobban adja. Nincs 2 egyforma motoros sem.
És mikor építesz egy ilyet mint a videon? Kipróbálnám