Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Áhoj!

A kérdés mindenkinek szól mert erre jó a fórumos szájber tér!
GD-t azért szólítottam meg külön mert tudom hogy ért hozzá!
Örülök hogy leírtad a tapasztalatod hasznos és gondolom mást is érdekel nem csak engem!
duke620 Peti?
Az érdekes...
ugyan az a hajtókar kell hozzá a palcsee mondta nem én találtam ki

meg ittvan a doboz ódalán
És a 2 mm-rel rövidebb lökethosszhoz gondolod hogy ugyanolyan méretű hajtókar jó mint a másikhoz

640 meg 625 ugyanúgy 625 ccm
620 meg 609
660 meg 654 (102x80 mm)
Szia Albi!
Igaz nem engem kérdeztél,de akkor már kicsit belepofázok én is...ugyanis nemrég bennem is felmerült a kérdés(mármint,hogy mit vegyek:fekete vagy szürke blokkosat)körbejártam jó sokfelől a témát és végül is fekete blokkos lett belőle...sok embert megkérdeztem.És akinek a szavára ma is a legtöbbet adok(Petya),talán az Ő hatására is lett ez a fekete blokkos.Meg szürke blokkosról hallottam többször is h a HighFlow hengerfej szeret elrepedni,meg olajat is nyomatja a hengertalp tömítésnél.
Végülis ezt a motort vettem meg,ami az adatlapomon a képeim között szerepel,nem bántam meg,sőt.
Csak pár dolog:18.000(VALÓS!)km,gyönyörűszép kívül-belül, és a legjobb,az ára:750.000Ft-ért hoztam el(na mondjuk ez az én mákos fejemen múlott ) azóta már beletekertem párezret,hibátlan a gép(kopp-kopp)
Havernak van egy szürkeblokkos 640es endurója,igaz ő is ad neki,de tényleg előjöttek azok a gondok amiket már korábban hallottam(tiszta olaj a hengertalpnál állandóan,mondjuk a hengerfejével még nincs probléma...és ő jóval drágábban is vette,de ha egymás mellé toljuk a két gépet akkor látszik a különbség)
Én most se cserélném le egyetlen szürkeblokkosra se,mert nekem nagyon bejött...
hát az áruk meg sokmindentől függ,de főként h ki mennyire van elszállva...lehet reális áron egy szemétkupacot venni,meg ár alatt egy hibátlan gépet...ki kell fogni..de ezt TE is tudod!
Na Ave!
ez jó
miva?

ja műs a henger meg dugó mérete de ugyanugy a 640 620 625nél is más
hello-hello
műanyag azaz
kösz majd megnézem
gondolom a műanyagé kell nem a fémé...
héj visszhang !

remélem nem öltél meg senkit és nem vagy Prekob se
127,3
Ez is egy infó és bővül a tudásom!
thx
há mi nem egyezik neked E?

rendelni mindent tudak hozzá az meg hogy van polcról vagy nincs az engem azért nem érdekel mert 200km en belül nincsen KTM bolt
Oké, találtál egy darab alkatrészt ami tök véletlenül kompatibilis (bár nem igazán értem hogy, mikor a régebbi gépeknek kisebb a hengerűtartalmuk, így más a furat-löket arányuk is)...
legfőképpen átmérőt belsőt nagyjából
Mit kell lemérni neked a kuplunglamellákon? Most mondjad mielőtt elfelejtem!

a hajtókarszett ugyanaz volt
mint a 640 625be
Egyetértek veled! Én is így gondolom! Az úgy korrekt ahogy leírtad!
Az igazán nagy különbség a 98 előtti meg az azutáni motorok között van, a régebbiekhez nehézkesebb és drágább az alkatrészek beszerzése, az újabbakhoz meg jóformán minden van "polcról"...
És hogy milyen csúnya a fekete
Egyetértek veled! Én is így gondolom! Az úgy korrekt ahogy leírtad!