Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az árszabást nem!
A LE nem érdekel az blabla... ez érdekelt hogy van-e égbekiáltó különbség a két típus között de ezek szerint nincs!
én az árat ugy határoztam meg hogy megnéztem a hirdetéseket.
az enyémhez hasonló motorok 5-600 között mennek, az alatt rendszám nélküli hobbimotorok, sőt van aki rendszám nélkül is drágában adja ennél, pedig azért szerintem az számít elég sokat, elvégre ez utcai motor.
ha belevesszük azt hogy lehet belőle alkudni, ez az ár teljesen korrekt, egy ilyen évjáratú és felszereltségű motornál!
te hogy gondolod ezt? kiváncsi vagyok véleményedre
Az ár/kor arányra gondoltam az összehasonlításban és abban is igazad van amit az utolsó fejezetben írsz!
Mit nem értesz rajtuk?
Változtattak a blokkon, de ez szerencsére nem ment (észrevehető mértékben) az élettartam rovására...mondjuk én azt a rettenetes (+5LE) teljesítmény-növekedést se éreztem rajta, de biztos én vagyok fakezű-falábú-fatökű
NEM nem ittam ma semmit még
a végébe már belezavarodtam:

" annál kétkilóval fiatalabbért meg még annál is fiatalabbat lehet venni "

ez ezt akarta jelenteni:

annál kétkilóval többért meg még annál is fiatalabbat lehet venni
jaja teljesen igazad van ezt 650 ért hirdették amikor megvettem meg van 650 ért ennél sokkal szarabb most is ami még képen is ganajnak néz ki. és igen 700 fölött már sokkal fiatalabb lc4eket lehet venni,
én enyiért adom, oda van irva hogy alkuképes, nemhangoztatom de 550 vagy körül is odaadnám,( ami már elég baráti ár) de igy jobban érzi magát a vevő is hogy alkudhat ha érdekli, szerintem ebben semmi rossz nincsen.

nameg szerintem ebben a válságos helyzetben főleg még tél is van nemnagyon fogják megvenni, inkább a cserében bízok.

nameg mégvalami, 6kilo! oké rendben két killóval drágábbért már jóval fiatalabbat lehet venni azaz 800 ért. annál kétkilóval fiatalabbért meg még annál is fiatalabbat lehet venni
Érdekes! Nem értem a ktm-eket!
Biztos túl bonyolult az én józan paraszti felfogásomnak!
Félre ne érts! Nézem a tiéd..... 6kiló! Oké rendben.
Jól összeraktad kivan cserélve egy csomó minden és olyan mintha új lenne.....
De ha arra gondolok hogy 2kilóval drágábbért egy jóval fiatalabb, tetszetősebb (ez relatív) de akkor is érted mire gondolok!
Röviden: igen
másak a hengerfejben a szelepek ez a legnagyobb különbség ha jóltudom meg pár apróság hogy ittmegy az olaj vagy ott van kiegyenlitő tengely vagy nincs dellorto mikuni vagy fcr karbi kokusan vagy sem gyujtás ezekben külömböznek de ezek lehetnek fekete blokkon belül is külömbözőek na ezt jólösszevissza megmondtam mi
mondjuk nem engem kérdezett
Megbízhatóság szempontjából sztem nincs igazán különbség...legalábbis az ismerősöknél nem tűntek a szürke blokkosak kevésbé tartósaknak mint a régebbiek...
Áhoj GD!

Ktm?! Hm..
Van egy kérdés ami régóta foglalkoztat, de valahogy nem merült fel vagy csak nem figyeltem...!
Mi a különbség a régebbi fekete blokkos és az újabb (talán 2003-tól) gyártott szürke blokkos ktm között megbízhatóság tartósság szempontjából?!
Azért kérdezem mert azt látom, hogy a használt ktm-ek ára egymáshoz képest inreálisan magas!
Tudod mire gondolok.. 90 akárhányas vagy 2000-s meg a 2003 között 2-3 százezer a különbség!
Ja...és a KTM-re mondják hogy milyen drága
Hú gyerekek de durva ez a cucc. Szemüveg
Jó kis vastag árak...ha megjelenik itthol, biztos nem ezek alatt lesz
OFF
nagy kalap szar a "cselló jupiszi" mert tegnap du óta nem volt net mostanáig, meg az ünnepek alatt is végig szarakodott! Kapja be upc!
ON

Ja megveszem és felhúzom a faszomra (mert arra lenne jó) aztán megyek egy kört a városba este meg márt benne lennék a hírekbe!
Az RMX450Z ára a németeknél 7999€, osztrákoknál listaáron 9599€ (de a kezdetektől "akciósan" adják 8699€-ért).
Az USA-ban 8399$ .
Itthoni ár után tegnap érdeklődtem, de hivatalosan még mindig nincs és ötletük sem volt rá, hogy mennyi lehet .
Ami 100% - Ausztriában és Magyarországon forgalomba lehet helyezni . Amerikában és Ausztráliában pl. nem lehet, ami miatt sírnak is az ottani fanok
JA Én vagdosom jaja...elvagyok ha már nem gurulok a hidegbe
na most máá megvan ez szép különben de nem mertem felhivni a tulajt egy ideig itt hirdetett most meg felmerném de már nem hirdet
http://www.mx-flash.com/index....[mid]=6&data[cat0]=25&d
ata[cat1]=40&data[cat2]=41&data[lap]=1

jajj, dehogynem...csak nem olyan jó, mint amit a DRZ-mre kitaláltam
te de itt sincs makitás 450 re
te magad csinálod vagy ki csinálja
akk nézegetsd a matricaszetteket
Látom a télen mindenkire rájött Ez az csak így tovább