Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem most láttam elősször
aha: www.mx-flash.com

ismered?
az a drz is az enyém volt annó most az rmz is ott áll egy sufniba a havernál a sparhelt mellett nem látod nehogy megfázzon ja holnap rakok fel képet a hibákróól nekem nagyon nem tetszenek lehet kellet volna vennem makitát eredetibe tééé akkko keresd azt a kíííípet jaaa
hali elveszett ember te is itt vagy holnap keresek valami gumist aki felrakja az esőő gumákat azt élek a meghivásoddal mehetünk a 15 re csapatni
Amúgy mi az a DRZ a háttérben?

Szétszedni én is szét tudok bármit-lásd a képet....és hallod összeraktam, és maradt 5 csavar, meg olyan fém szarok-alátét meg ilyenek hát ha nem hiányzik, a gyár miért rakja bele ?
májki! nekem az RMZ-m váza anno karbonmatricával volt bevona, még az előző tulaj csinálta, mert erdőben járt vele. a matricák is jól birták, alatta pedig a váz karcmentes maradt. van is 2 képem erről, csak nem találom melyik lemezen, lehet a munkahelyemen van, holnap megnézem
nekem tényleg jó lett, komolyan! semmi panasz. igaz végig ott álltam mellete...
miért basztad igy szét a motort?
kosatt a geirg nálam nem volt olyan preciz mint nálad egy csomóó hibát vettem észre most viziteltem átt ahogy felraktam sok helyen nem oűpontos a vágás sőőőt ... meg a felragasztás is el van csuuszva neked milyen lett?,,
na nálam is megkezdődött
temegmostmár cigányozz is le
ááááá, hétfőn kocsmázni - fiatalság - bolondság
Amúgy tényleg egy az egyben olyan
Az nem baj ha nagyképűen hangzik, ha van mire! Meg sem fordult a fejemben, csak nézegettem a képeid és volt egy kis agymenésem kocsma előtt
nameg olyan mintha egy ősz hajú félig kopasz néger öregember vezetné és csak a feje teteje látszik ki a kormány fölött
Átnevezem már, mert egy kicsit nagyképűen hangzik Ennek a képnek annyi a története, hogy egy közeli falunapra elnéztünk 3 quados barátommal és volt egy streetfighteres fellépő - ha jól emlékszem Kullmann Miki - csak a műsora rövid volt, a rendező pedig felkért minket hogy szórakoztassuk még az embereket.
Akarom mondani quadozós
Hali!

A képeidnél, a "nyitom a sort" qaudozós-egy(két)kerekezős kép alá tégy már be egy képet, amin egy dobozos sört bontasz ki! A kép címe pedig legyen ez: "nyitom a sört" Esetleg a kettő közé még elfér egy "nyitom a bort" fantázianevű pikcsör is
Akkor vegyed megfeleeeeee
ja fasza csak gyerekméret
OFF

A képen látható Berges ruha 90ért eladó 52-es!
igazad van ...
Semmi különös. Itt meg ilyenkor van egy kis nyugi. Nem a haski fórumban lenne a heylünk?
Ciao... Nem tudtam kihagyni ...

Igen, sok a munka. Meg motorozasra sem jut idom ...

Es nalad ?
Úgy látom nem is kell átadnom neki, magátol is megtalálta! Rég jártál fórumon...