Pl a Suzuki Hollósnál októberben nem tudtak a hazai megjelenéséől semmit. Ugyanis katalizátor állitólag nincs benne. (Ezt a srác mondta a szalonban) Ha érdemes lett vna várni az SXV helyett biztosan azt vettem volna.
A protektor gatya enyhíteni fogja azt is ha egész nap motorozol vagy lehet csak buktásnál jön jól? Merre néztél és mennyiért? Én is gondolkozok rajta amúgy.
- Apa végre elveszítettem a szüzességem!
- Ez nagyszerű! Kibontok 1 üveg bort, gyere üljünk le és beszéljük meg!
- Hát a borozás még rendben van, de ülni még nem tudok!
az tényleg sok kicsit
ha veszek akkor már olyat akarok ami a csavarodásoktól is megvéd
meg először úgy is egy A* protektor gatyát veszek mert már október közepe óta fáj a seggem de néha annyira hogy alig bírok menni
....voltam orvosnál is első mondata :magának le van törve a gerincéből egy darab voltam röntgenen persze azon semmi
3 doboz izomlazító után vissza mentem és beutalt reumatológiára ahova 3 hónap a várakozás
sajna én is erre gondoltam
de ez már azért nem a gagyi kategóriába tartozik?
mondjuk amióta motorozom még egyszer sem volt rajtam térdvédő
talán majd még Luki mond valamit
Én ezeket mind végignéztem mikor vásároltam, szóval ez exc nekem bejött deh kicsi a kijelzője, inkább pályára való. Az LC4 simán jó mindennapos használatra és ahogy hallom nem annyira szervízigényes! Yamaha 450et majdnem megvettem, de a szalonban külön felhívták rá a figyelmem, hogy az nem aszfaltra való, üzemórás gép 15 üó olajcserével. SXV két hengeres és nagyon szép a hangja, de számomra egy supermoto 1 hengeres. Elég sok a meghibásodás vele (blokk gyárihiba). CRF csak megtett mérföldet számlál azt is csak 100-ig ez elég kevés szerintem és forgalmihoz át kell alakitani! Viszont elég jól szedi a lábát! Hirtelen ennyi.
meg azért az se mind1 hogy az előbb említett utcai baromkodásra kell, vagy mindennapi melóba járáshoz/túrázgatni... én nem vennék utcára 'verseny' gépet mint exc smr berg stb...
majd meglátom mit hoz a jövő
Megválnék kedvenc motoromtól, hátha valakit érdekel:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuk
i_drz400e_supermotoenduro-3503147
bár már vagy egy hónapja láttam
az olyan mint a protektoring kemény műanyag van rajta
valahogy nem szimpatikus
Decathlon-ban a görkoris cuccoknál láttam protektoros rövidgatyát 7e Ft körül, de még annyit is sokallottam érte
de a jobbikra nem a szivacsos változatra
- Ez nagyszerű! Kibontok 1 üveg bort, gyere üljünk le és beszéljük meg!
- Hát a borozás még rendben van, de ülni még nem tudok!
ha veszek akkor már olyat akarok ami a csavarodásoktól is megvéd
meg először úgy is egy A* protektor gatyát veszek mert már október közepe óta fáj a seggem de néha annyira hogy alig bírok menni
....voltam orvosnál is első mondata :magának le van törve a gerincéből egy darab voltam röntgenen persze azon semmi
3 doboz izomlazító után vissza mentem és beutalt reumatológiára ahova 3 hónap a várakozás
ilyen motyót crossozós ugráláshoz vennék csak...
de ez már azért nem a gagyi kategóriába tartozik?
mondjuk amióta motorozom még egyszer sem volt rajtam térdvédő
talán majd még Luki mond valamit
Magyarul semmi különbség parasztvakítás