Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pl a Suzuki Hollósnál októberben nem tudtak a hazai megjelenéséől semmit. Ugyanis katalizátor állitólag nincs benne. (Ezt a srác mondta a szalonban) Ha érdemes lett vna várni az SXV helyett biztosan azt vettem volna.

majd meglátom mit hoz a jövő
Már megtaláltam a katalógusban. Bár nem tom mennyivel véd ez többet 25k-ért, a No Fear-t akár 10k ért megveheted...
Sziasztok!
Megválnék kedvenc motoromtól, hátha valakit érdekel:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuk
i_drz400e_supermotoenduro-3503147
ez az
bár már vagy egy hónapja láttam
nem nem
az olyan mint a protektoring kemény műanyag van rajta
Az is valami hasonló, mint ez a No Fear? Mindjárt megnézem, hátha a katalógusba benne van.
nálunk már 3 éve megnyitott kb., de még egyszer se mentem be
valahogy nem szimpatikus

Decathlon-ban a görkoris cuccoknál láttam protektoros rövidgatyát 7e Ft körül, de még annyit is sokallottam érte
aunerben mondtak rá 25000 Ft
de a jobbikra nem a szivacsos változatra
A protektor gatya enyhíteni fogja azt is ha egész nap motorozol vagy lehet csak buktásnál jön jól? Merre néztél és mennyiért? Én is gondolkozok rajta amúgy.
nálunk ez nem így zajlott
- Apa végre elveszítettem a szüzességem!
- Ez nagyszerű! Kibontok 1 üveg bort, gyere üljünk le és beszéljük meg!
- Hát a borozás még rendben van, de ülni még nem tudok!

az tényleg sok kicsit
ha veszek akkor már olyat akarok ami a csavarodásoktól is megvéd
meg először úgy is egy A* protektor gatyát veszek mert már október közepe óta fáj a seggem de néha annyira hogy alig bírok menni

....voltam orvosnál is első mondata :magának le van törve a gerincéből egy darab voltam röntgenen persze azon semmi
3 doboz izomlazító után vissza mentem és beutalt reumatológiára ahova 3 hónap a várakozás
bár a 8 rugós hebom se hagyott cserben szimpla endurózásnál
ilyen motyót crossozós ugráláshoz vennék csak...
275 USD-ért nem hiszem hogy gagyi lenne
sajna én is erre gondoltam
de ez már azért nem a gagyi kategóriába tartozik?
mondjuk amióta motorozom még egyszer sem volt rajtam térdvédő
talán majd még Luki mond valamit
Mo-n sztem sehol...esetleg rendelésre...
Én ezeket mind végignéztem mikor vásároltam, szóval ez exc nekem bejött deh kicsi a kijelzője, inkább pályára való. Az LC4 simán jó mindennapos használatra és ahogy hallom nem annyira szervízigényes! Yamaha 450et majdnem megvettem, de a szalonban külön felhívták rá a figyelmem, hogy az nem aszfaltra való, üzemórás gép 15 üó olajcserével. SXV két hengeres és nagyon szép a hangja, de számomra egy supermoto 1 hengeres. Elég sok a meghibásodás vele (blokk gyárihiba). CRF csak megtett mérföldet számlál azt is csak 100-ig ez elég kevés szerintem és forgalmihoz át kell alakitani! Viszont elég jól szedi a lábát! Hirtelen ennyi.
TE - TC akarod mondani

Magyarul semmi különbség parasztvakítás
hupsz azt hittem a te a cross , a wr az enduro
meg azért az se mind1 hogy az előbb említett utcai baromkodásra kell, vagy mindennapi melóba járáshoz/túrázgatni... én nem vennék utcára 'verseny' gépet mint exc smr berg stb...
ilyen vagy ehhez hasonló térdvédőt hol fogok találni?
A TE 4T enduro, a WR meg 2T enduro...