Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem van egy hasonló kipufogója is LC4re
akkor megnyugodtam
Nem, az megvan még! csak ráírtam, hogy bárki viheti, csak Kosatt nem...
Komolyan? Elvitték azt, amelyikért nem mentem hónapokon keresztül?
Nincs! De ha van, akkor sincs!
nincs véletlenül quadfelnid? 9-es, 10-es? első+hátsó?
ha olyan mértékű csavaró erő hat a lábszáradra, nincs az a térdgép, ami azt megtartja. a térdficamnál, talán van jelentősége, de annak idején, amikor elég erősen bele sulykolták a fejünkbe az anatómiát, elég erősen kiveséztük ezt a problémát a dokival.ugyanis elég sok keresztszallag szakadásos csoporttársam volt.ne értsd félre, nem azt mondom, hogy nem ér semmit, de csodát senki ne várjon tőle.
ha tudnád értelmezni azt amit írok, nem lenne sok problémád az életben!
Nem teljesen olyan. Butítottak a motorján, hogy ne üzemórás, hanem kilométeres legyen a szervízperiódusa...
Köszi, megnyugtattál. Végre valaki, aki nem a levegőbe beszél az RMX-et illetően. Eddig csak olyan véleményeket hallottam akik a motorkiállitáson ráültek . Bár az engem is meglepett, h ott nekem is azt mondták, h ugyanaz, mint az RMZ 1:1-ben, és mint irtam előbb Hollósnál jött elő,h állitólag nem teljesiti az Euros körny.véd. normákat. Én ennyit tudok.
dobtam ímélt
Ezt a baromságot, mi köze az RMZ-nek a drzhez? Eröben hasonló :)
de amugy, én az rmx-et kiprobáltam olaszban, semmi más mint egy lámpásitott RMZ más mappinggel és hütőventilátorral. Kosat, véleményem szerint az aprilia jobb választás.

jelenlegi helyzet a piacon forgalombahelyezhetö verseny supermotok (125 kilo alatt és 50 paci felett):

Aprilia 450/550
Husaberg 570
Husqvarna 450/510
Sziasztok!
Eladó egy ktm információs kijelző bármilyen motorra. Tud km/óra, üzemidő, stopper , idő-dátum. Ára 25 ezer forint. Ugyanitt keihin fcr 41-es kitünő állapotban 70 ezer forintért. Térdvédő lehet nem véd csavarodás ellen, de ha levered a térdkalácsod a betonra vagy enduronál beütöd egy fába akkor a legszarabb is jobban védi a térded mint a márkásra várni.
Tel 06 20 987 88 09
Akkor szerinted az összes térdgép parasztvakítás kategória
Ott a DRZ beszámitásával volt a gond. Azt mondták ne foglalkozzak az eladásával, mert ahogy kinéz és amilyen jó állapotban van, könnyen el tudják adni. Bevittem egyszer...megnézték...beszéltünk árat...megegyeztünk. Utána be kellett vinnem még egyszer-a szar idő miatt utánfutón-mert hogy a társának is meg kell néznie a motort...ez is megtörtént....megegyeztünk. Utána hivnak,h vigyem be harmadjára is, mert a főnök még nem látta. Ekkor veszitettem el a türelmem, mert akkor kikkel egyeztem meg előtte két alkalommal?
Persze, de le lehet egyszerüsíteni a dolgot, hogy nem térdvédőről volt szó! Szóval ha figyelmesebben elolvstad volna, tudnád mihez szóltál hozzá!
Hehe ez jó hasonlat.
Rokonnak s60-a van és nagy lábbal vezet.Egyszer a tükörben este látja hogy valami körlámpás vacak emberkedik.Gondolta magában mit akar ez a szar Trabant. Aztán mikor még 160 nál sem akart lemaradni,sőt ráelőzött,de nem gyengén,akkor ő is rájött,hogy nem minden kereklámpás Trabant
védő és védő között, nagyon sok különbség van, még ha azt nem si látja az ember elsőre. természetesen le lehet egyszerűsíteni a dolgot, hogy mind2 térdvédő, az egyik 10pénz a másik 25pénz. ez így van, de hagy hozzam itt fel kedvenc példámat, amivel talán kicsit tudom szemléltetni a dolgot: " a trabant 601 és a porsche 911 is autó, benzinnel megy, 4 kereke van, és körlámpás....nem értem az árban azt a cirka 30-40milla különbséget!"
gyorsba hozzá is szólnék ezekhez a védős dolgokhoz. erről a védőről sajna nincsennek információim. az aki olyat szeretne, ami véd csavarodás ellen, az fúrassa keresztbe a lábszár csontját és a combcsontját, mert olyan, ami teljességgel véd a csavarodás ellen, olyan nem létezik. a protektor nadrágokból már láttam sokfélét, számomra a dainese az, ami olyat gyárt, ami kényelmes és védelmi szempontból is jól muzsikál. a protektor ingekkel szintén így vagyok. abban is a dainese az ami teljességgel megfelelőt gyárt. jómagam fox-ot használok,, de nem merném senkinek teljességgel ajánlani. Slash- kollégának hoztam 661-t, arra azt kell mondanom, hogy ár/érték arányban, hihetetlen jó védő. mindenkinek ajánlom, hogy felejtse el ezeket a dechatlonos vackokat, az az igazán drága, GDnek igaza van, 7pénzért NAGYON drága.
Jéé, nekem egy-az egybe ugyan ez a térdvédőm van.

Egész jó áron szereztem őket, asszem 25 ezer volt a kettő, úgy hogy 15 a térdvédő, 10 a gatya. (új volt mindkettő)

De forrást nem tudok megjelölni, kéz alatt ment a dolog, ilyen egy darabos 'ákció' volt.
Megkérdezhetem mi volt a bibi? Én is néztem ott motort. 1 SM 690et akartak rám beszélni fél éveset, kb 1000km-el, fél év garral. Deh nekem a az endúró jobban tetszett(vagyis az SM nem tetszett ) SM gummával (SMC), persze az nem volt nekik jóárasítva.
A KTM szalonban?
Az egységár HUF/db jó volt....és szeretném kipróbálni + megismerni.....KTM SMC 690-et szerettem volna, csak Nyházán az Orosi úton átbsztak, és az ilyet nem szeretem
Hogy jött Neked ez az SXV vásárlás ötlete?