Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vermes kicsodájé?
lehet hogy kamu infó de én ugy tudom Vermesé volt
ide falura nehezen jön le az infó ezt is a nők lapjában olvastam
pedig nagyobb dugattyú van benne, mégis könnyebb

(ez csak poén)
Ezt a mocit kb. 2-3 éve hirdetik! Mikor elkezdtem nézni a motokat akkor is fel volt rakva egykettőötvenbe!
Nem tom kié de szét van pályázva!
én mindíg

nem 640 ahnem 660 gondolom szarrákönnyítve
és 131 kg?
ma vicces kedvemben vagyok
Bocs, hogy beleugatok, de ha belegondolsz magad is rájöhetsz, hogy simán jó lehet ugyanaz a hajtókar. Ugyanis a lökethosszhoz a hajtókar hosszának nincs sok köze. A lökethossz a fötenely és a csapolás tengelye közti távolságának kétszerese lesz, függetlenül a hajtókar hosszától...
" nézegettem az adatlapomat és észrevettem , hogy nekem VOLT EGY KTM-em ! ! ! "
EZ meg egy szürke blokkos átfújva feketére..

meg mindjárt meg is mondja valaki hogy ez kié is volt..
Nem akarok belepofázni, megnéztem az adatlapom és láttam,h nekem szürke blokkos volt. 1 évig használtam, 6000 km-t mentem vele (természetesen beinditott motorral) és nekem semmi bajom nem volt vele. Lehet hogy ez egy fekete blokkos volt, csak átfújva ?
Téliszünetben szabad
üdv!a lényeg a lényeg h akkor az én lc4em kell megvenni! szürke blokkos de nem engedi az olajat a hengertalp, meg nincs kettétörve a hengerfej!és még jol is néz ki full extrás még riaszto is van benne!és 820ért odaadom ami a piacon a legolcsobb ár!nah mi kell még?!
Peti, ringen beállította a karbim! Fél csavarás és máris indul melegen is faszán a berg!
Amit árul 660 azt nézegettem nagyon!
Ja és figyeld csak rendszámot!
Ne félj Lackó koma! Nem vesznek össze a gépek!

Ja, igen, az is annyi
Az azért erős túlzás hogy értek hozzá (eredeti szakmám kurvára messze van a belsőégésű motorok technikájától)...inkább csak minden fölösleges faszság megragad a fejemben amit olvasok, látok, hallok...

duka620=L. Petya, ja
A 690 szintén 654 ccm.
Fasza a sárga lc! Olyan berges!
ja tényleg ő mondta párszor hogy szerinte "jobb" a fekete blokkos, erre én is emlékszem..