15/45 és a 16/48 ugyan azt az áttételt eredményezi. semmiben nem lesz másabb egyikkel sem, mint a másikkal.egyedül, ha a 16/48at választod, z adott láncszemre talán kevesebb nyíróerő jut, dezt majd kivesézi valak aki jobban ért hozzá.
Valaki meg tudná mondani mi a különbség azon (ha van) hogy az első vagy a hátsót lánckereket változtatom meg? Úgy értem most 16/45 (16 45 168 134), ha lecserélem 15/45 (15 45 157 126 ) vagy 16/48 (16 48 157 126 ) a számok ugyan azt adják, ebből az következne, hogy mindegy, de csak van valami különbség mégis...
nem olyan hirtelen ez
Van 3 lehetőség, de abból csak kettő sm.
Azért mondom,ha ennyiért nem veszik meg,akkor használom tovább, mert fasza verda ez,nem akarok mindenáron megszabadulni tőle. Bukni így is úgy is sokat fogok nagyon,ez tény.Túl sokat kellet rákölteni, és túl kevés benne az üzemóra a korához képest .... azon kívül be van tanítva, 41,7et megy kecsón
hehe, ezek a hirtelen felindulásból elkövetett "ha ennyiért elviszik vigyék" meghirdetések ismerősek nekem is
én elviszem vas-árba, csak hogy meglegyen az első pofátlan jelentkező
mi lenne helyette, ha..?
Köszi. Lehet csak városban volt használva, de nem tudom, mert a képet még a régi tulaj készítette, eladás előtt. Azért majd átadom neki az üzeneted! Azóta már le lett cserélve a gumma.
jaja az a 2009-é! Meg az első rajtszámtartó is.
Majd elválik mi lesz a sorsa, több szálon fut a dolog .
Addig is felraktam,mert ennyiért odaadnám. Kevesebbért nem nagyon ,akkor inkább megtartom. De hát ahogy néztem, nagyon lent van az áruk az smr eknek. És sok kamu van.
Ez is kQ!
koph-quality
Van 3 lehetőség, de abból csak kettő sm.
Azért mondom,ha ennyiért nem veszik meg,akkor használom tovább, mert fasza verda ez,nem akarok mindenáron megszabadulni tőle. Bukni így is úgy is sokat fogok nagyon,ez tény.Túl sokat kellet rákölteni, és túl kevés benne az üzemóra a korához képest .... azon kívül be van tanítva, 41,7et megy kecsón
én elviszem vas-árba, csak hogy meglegyen az első pofátlan jelentkező
mi lenne helyette, ha..?
Majd elválik mi lesz a sorsa, több szálon fut a dolog .
Addig is felraktam,mert ennyiért odaadnám. Kevesebbért nem nagyon ,akkor inkább megtartom. De hát ahogy néztem, nagyon lent van az áruk az smr eknek. És sok kamu van.
biztos autopályázol vagy csak nem tudol...