nézd csak, ITT valamelyik lesz az exc szervíz manuálja ha minden igaz.. ugyan itt kikeresed az sx-ét , és tudsz hasonlítani. azt nem tudom hogy a suzukinál is így fent vannak-e ezek .
DE mivel az rmx-z a többi versenyenduro konkurenciája lesz, gondolom közel azonos lesz a szervizelése is.
supermoto vásárlás ellötti tanácsokat szeretnék még kérni töletek!(utcai használatra)! Azt hallotam ktm nagyon szervizigényesek!Igaz? és már ha ktm Lc4 vagy exc? esetleg valakinek tapasztalata:yanaha wr426f-röl? vagy aprilia sxv450? honda crf450x-röl? (600rr után nagyon honda párti vagyok!)válaszotokat elöre is köszike..
szerény véleményem szerint csak azért adják el ezeket a motorokat lámpával pl. a 650-es berget is hogy többen megvegyék egyébként meg utcára !minden napi! használatra egyáltalán nem való maximum városi baromkodásra de arra meg nagyon drága a fentartása
esetleg még szerpentinen ne kössön bele annyira a rendőr de az meg megint csak nem zárt pálya ezért veszélyes
Mert elég nagy különbség van mondjuk egy 950/990 SM és egy SMR gyár által előírt szervizintervallumai között...
DE mivel az rmx-z a többi versenyenduro konkurenciája lesz, gondolom közel azonos lesz a szervizelése is.
szerény véleményem szerint csak azért adják el ezeket a motorokat lámpával pl. a 650-es berget is hogy többen megvegyék egyébként meg utcára !minden napi! használatra egyáltalán nem való maximum városi baromkodásra de arra meg nagyon drága a fentartása
esetleg még szerpentinen ne kössön bele annyira a rendőr de az meg megint csak nem zárt pálya ezért veszélyes
remélem nem robbantok ki óriási vitát
Az RMX 450 Z lesz olyan tartós mint "elődje" a DRZ400?
SUZUKI RMX 450 Z-ről van valakinek rejtett infója? Tartósság, erő stb.