Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát szivesen.de most jutott eszembe , hogy husqvarnád van . Te-WR
Melyik KTM nagyon szervizigényes
Mert elég nagy különbség van mondjuk egy 950/990 SM és egy SMR gyár által előírt szervizintervallumai között...
Ok! Ránézek! Kössz!
hopp ez a 400as...450est keress.
nézd csak, ITT valamelyik lesz az exc szervíz manuálja ha minden igaz.. ugyan itt kikeresed az sx-ét , és tudsz hasonlítani. azt nem tudom hogy a suzukinál is így fent vannak-e ezek .
DE mivel az rmx-z a többi versenyenduro konkurenciája lesz, gondolom közel azonos lesz a szervizelése is.
supermoto vásárlás ellötti tanácsokat szeretnék még kérni töletek!(utcai használatra)! Azt hallotam ktm nagyon szervizigényesek!Igaz? és már ha ktm Lc4 vagy exc? esetleg valakinek tapasztalata:yanaha wr426f-röl? vagy aprilia sxv450? honda crf450x-röl? (600rr után nagyon honda párti vagyok!)válaszotokat elöre is köszike..
Sok volt ez a karácsonyi bor
SX4-et akartál írni?!
akarom írni exc
sx - sxc közözz mi a különbség?
szerintem ez egy kategória a Husqvarna SMR 450-el

szerény véleményem szerint csak azért adják el ezeket a motorokat lámpával pl. a 650-es berget is hogy többen megvegyék egyébként meg utcára !minden napi! használatra egyáltalán nem való maximum városi baromkodásra de arra meg nagyon drága a fentartása
esetleg még szerpentinen ne kössön bele annyira a rendőr de az meg megint csak nem zárt pálya ezért veszélyes

remélem nem robbantok ki óriási vitát
rmz - rmx-z --- olyan lesz a különbség, mint sx és exc között.
Kizártnak tartom...mondjuk teljesítményben sem igazán összemérhetőek (DRZ SM ~35 LE, RMZ meg 50+)...
Nem értek a lovakhoz
A videoban azt írják, hogy RMZ 450 SM. Viszont van rajta lámpa

Az RMX 450 Z lesz olyan tartós mint "elődje" a DRZ400?
Hello All!

SUZUKI RMX 450 Z-ről van valakinek rejtett infója? Tartósság, erő stb.
volt eszemben, de hazafelé lemostuk a kézi mosóba.pedig a színe nem látszott.
Mé'nem fényképezted le...olyan régen nem bőgtem már egy jóízűt
ok. azt be tudom szerezni, ha minden jól megy. árat mailben kérj!
crowbar
melyik modellbe is kellene?
Nincs nekik csak narancs, meg kék....