Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

néztem az adataid Tokaj kötőjel Nyháza. Tokaj fogott meg - a bor miatt
Hallod! A képeken úgy van összerakva, hogy a csavarok vagy 1-2 menetig vannak becsavarva, stb, mindenütt, a kerekeknél is...Tegnap délben kisüt a nap, kitolom, mindent becsavarozok, kerekeket beállitom, eltelik 1,5 óra, mire kész lettem, elment a nap, 0 fok ... megszivatott a természet
Csupa fotós antitálentummal vagyok itt "összezárva"
Csak nem értem miért Tokajt mivel nyíregyháza közelebb van...
5 csillag a galériába!
Imádom hogy a fórum nem méretezi át a képeket! Az enyém sem volt kicsi de ez...8mp? Neked nem jutott sárga matrica?
Mszalka + 10 km....már majdnem ott van
GD! B+, erre is irj valamit!
Értem, bár én csilli-villi zabszalma festést akarok, szal este világítson annyira fényeset! Szomszéd? Honnan?
Lehet ez direkt így készült? Szerintem tök jó! Ám láttam már egy csomo naplementés képet és képzeld mindegyik nappal szemben készült! Hát ilyet?!
értem
jövőre jó lenne már elmenni végre valami közös motorozásra
de vagy az idő vagy a "kedvvel" vannak problémák
Hmmm, most látom Tokaj, stb, szomszéd .... igen Mszalkán festették, rövid, pár napos határidővel...a festő srác beszélt rá, hogy legyen matt, de valójában tényleg jól néz ki, amit lehet a fotók nem adnak vissza
engem az nem nagyon érdekel az összes Pastrana filmet angolul néztem meg úgy hogy eddig nem tanultam angolt
És a felni miért matt?! Gyönyörű amúgy és én is tervezem egy hasonló festését a felnimnek ott (szalkán ha jól tom ott csináltattad te is)!
Tudod, hogy én ehhez sem értek, vagy nem ?
Te, neked nem mondták még hogy ne a nappal szembe fényképezzél?
Igen "élőben" másabb, mint a fotókon, bár irtam is, eléggé kiskategóriás géppel készültek a képek
Jó kis film lehet. Sajnos szerintem nem is szinkronizálták le...
értem
testközelből akkor nem is olyan nagy a különbség?
a matrica lakkozott, a felni pedig matt
a felnin a piros az direkt nem olyan piros mint a matricán?
Na váttáfákk iz góingaan?!
ez lenne

jah meg az is a bajom hogy nem mehetek holnap boardozni