Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te valamihez hozzá tudsz szólni normálisan?
Te meg be is szoptad a nagy luzer dumat!
Mindent kevesebbert mint 1/2ar?
Egy retardalt barom varosi legendat gyart.
Wolfi!
megtennéd,hogy nekem is elküldöd az Úriember elérhetőségét,akit itt emlegettél?én is akarok pár cuccot újítani,aztán hátha tud olcsón hozni nekem ami kéne...

BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK!ebbe a 20 fokba....
Tomekk fasza a csuka...
én cbr re cserélném a 620as lc4emet ami rendszámos supermoto
Ja, ja, én is gixxerről ültem át L4-re. Ha váltani akarsz, sztem olyanra jó a gyorsaságiról, aztán majd veszel erősebbet ...

(mármint kg/LE)

Viszont elmondom,h krvára hiányzik a kis K6-os, megbántam,h eladtam....
remelem nalam tobbet bir és nem kell tesztelnem
én tudok is neked egy fasza lc4 supermotot
nem azt modtam hogy rossz boltot csináltál,csak amit tapasztaltam azt mondtam el neked
A DRZ- hosszútávon kicsi lesz Neked! Sajna hamar elfogy az erő és a végre is közelebb van a 100 -hoz!
Ha továbbra is szeretnél tempósabban motorozni, akkor LC4 mondjuk!
(ez saját tapasztalat, nem kőbe vésett...)
Az ilyen kommenteket imadom
Hellótok. utcára melyik supermotot tudnátok ajánlani?(cbr 600rr-rel motorozgattam és egy gsx r 750-nel)ezt csak azért irtam mert nen egy125-re gondoltam,hanem valami izmosab motorra!mind pl.:drz400e.crf450x.xr400r.lc4.exc450? Válaszotokat elöre is köszönöm...
Bar ha azt veszed, sajnos minden KTM es cuccnal ez van. Tetszik a gyari borruciuk, csak az ara nem

De ha gazdag leszek, veszek mindenbol 2 ot
Hat nekem ez most olyan volt, mintha 30 at fizettem volna az egesz szett ert (ruha kesztyu).

Meglatjuk mit bir. De ha most 2 evig nem kell hozzanyulni a ruhataromhoz, akkor mar megerte

Termeszetesen ennyi penzt a budos eletben nem adnek egy par kesztyuert ( 69 rugobol veszel a csajomnak is egy komplett felszerelest ). Ez olyan volt, hogy o vitte a borruham ( o volt az egyetlen jelentkezo jo ideje ) , ugy hogy nem volt jo ra. Hozott egy vadiuj kordura szettet + ezt a kesztyűt. Igy en ugy erzem megerte.
De legalább jól néz ki
nem akarlak letörni ,de a kesztyű hiába DAINESE,korántsem ugyanaz a minőség mint amiben a DOCTOR húzza a gázt. A 2009 es évben 2 pár ilyet koptattam el és csak 5 x estem. Hiába 69000 pezó. Bocs amúgy jól néz ki de itt tényleg a márkát kell kifizetni
Hali Mindenkinek,

Én is szeretnék minden jót kívánni karácsonyra és az újévre is.
Mindenki maradjon itt velünk aktívan és kilóméterekben gazdagon.
SZEVASZTOK
Ok, megköszönöm. kosatt01@freemail.hu a cimem. Nekem a ruhákkal az a bajom, hogy a méretem az S és M közötti és néha szetteknél a nadrág vs felső nem mindig passzol. Ezért van Arlen N nadrághoz Berik dzsekim.... (na nem kiröhögni!)
ez allitolag vmi nagyon jo cucc, de nem ertek hozza - borruhat nem preferaltam.

Amugy a tag aki hozta, tud minden mast is. Ha gondolod megadom a szamat.

Gumit, ruhakat, alkatreszeket kevesebbert mint felaron hoz. Vadi ujakat. Ebben utazik :)

Korrekt volt nagyon , es hibatlan az aru
Én majd a quadozáshoz nézek valami cordura ruhaszettet, mert a nadrágot szétszaggattam, a felső pedig már régi. Hátha lesz vmi akciós shoxos, vagy motor-lineos
Fasza cumók! Való igaz a kesztyű komoly! Gratula!
Végül is csak az orális xxx-nél vannak gondok ilyenkor
neeee