Wolfi!
megtennéd,hogy nekem is elküldöd az Úriember elérhetőségét,akit itt emlegettél?én is akarok pár cuccot újítani,aztán hátha tud olcsón hozni nekem ami kéne...
A DRZ- hosszútávon kicsi lesz Neked! Sajna hamar elfogy az erő és a végre is közelebb van a 100 -hoz!
Ha továbbra is szeretnél tempósabban motorozni, akkor LC4 mondjuk!
(ez saját tapasztalat, nem kőbe vésett...)
Hellótok. utcára melyik supermotot tudnátok ajánlani?(cbr 600rr-rel motorozgattam és egy gsx r 750-nel)ezt csak azért irtam mert nen egy125-re gondoltam,hanem valami izmosab motorra!mind pl.:drz400e.crf450x.xr400r.lc4.exc450? Válaszotokat elöre is köszönöm...
Hat nekem ez most olyan volt, mintha 30 at fizettem volna az egesz szett ert (ruha kesztyu).
Meglatjuk mit bir. De ha most 2 evig nem kell hozzanyulni a ruhataromhoz, akkor mar megerte
Termeszetesen ennyi penzt a budos eletben nem adnek egy par kesztyuert ( 69 rugobol veszel a csajomnak is egy komplett felszerelest ). Ez olyan volt, hogy o vitte a borruham ( o volt az egyetlen jelentkezo jo ideje ) , ugy hogy nem volt jo ra. Hozott egy vadiuj kordura szettet + ezt a kesztyűt. Igy en ugy erzem megerte.
nem akarlak letörni ,de a kesztyű hiába DAINESE,korántsem ugyanaz a minőség mint amiben a DOCTOR húzza a gázt. A 2009 es évben 2 pár ilyet koptattam el és csak 5 x estem. Hiába 69000 pezó. Bocs amúgy jól néz ki de itt tényleg a márkát kell kifizetni
Ok, megköszönöm. kosatt01@freemail.hu a cimem. Nekem a ruhákkal az a bajom, hogy a méretem az S és M közötti és néha szetteknél a nadrág vs felső nem mindig passzol. Ezért van Arlen N nadrághoz Berik dzsekim.... (na nem kiröhögni!)
Én majd a quadozáshoz nézek valami cordura ruhaszettet, mert a nadrágot szétszaggattam, a felső pedig már régi. Hátha lesz vmi akciós shoxos, vagy motor-lineos
Mindent kevesebbert mint 1/2ar?
Egy retardalt barom varosi legendat gyart.
megtennéd,hogy nekem is elküldöd az Úriember elérhetőségét,akit itt emlegettél?én is akarok pár cuccot újítani,aztán hátha tud olcsón hozni nekem ami kéne...
BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK!ebbe a 20 fokba....
(mármint kg/LE)
Viszont elmondom,h krvára hiányzik a kis K6-os, megbántam,h eladtam....
Ha továbbra is szeretnél tempósabban motorozni, akkor LC4 mondjuk!
(ez saját tapasztalat, nem kőbe vésett...)
De ha gazdag leszek, veszek mindenbol 2 ot
Meglatjuk mit bir. De ha most 2 evig nem kell hozzanyulni a ruhataromhoz, akkor mar megerte
Termeszetesen ennyi penzt a budos eletben nem adnek egy par kesztyuert ( 69 rugobol veszel a csajomnak is egy komplett felszerelest ). Ez olyan volt, hogy o vitte a borruham ( o volt az egyetlen jelentkezo jo ideje ) , ugy hogy nem volt jo ra. Hozott egy vadiuj kordura szettet + ezt a kesztyűt. Igy en ugy erzem megerte.
Én is szeretnék minden jót kívánni karácsonyra és az újévre is.
Mindenki maradjon itt velünk aktívan és kilóméterekben gazdagon.
SZEVASZTOK
Amugy a tag aki hozta, tud minden mast is. Ha gondolod megadom a szamat.
Gumit, ruhakat, alkatreszeket kevesebbert mint felaron hoz. Vadi ujakat. Ebben utazik :)
Korrekt volt nagyon , es hibatlan az aru