én egy K2 600-as gsxr-ről ültem át az SC-re.
nem bántam meg, hogy eladtam, most a ktm jobban kielégíti az igényeimet.
egyébként elég nyomatékos, hirtelen motor ez is, csak épp a végsebessége jóval a gsxr alatt van és 100 fölött már nem úgy húz, mint az.
Dobj egy mailt ide : mxrider47@gmail . com és átküldöm a szamat.
Nem akartam vitat inditani, nem is fogok. Volt egy pozitiv tapasztalatom egy maganszemellyel, aki eleg sokat bongeszi az ebayt meg az osszes tobbi ilyen aukcios oldalt + kulfoldre jar mindenfele cuccert es hopp hozott nekem egy 150 000 es kordura szettet 60 000 ft ert + 30 000ft egy uj KTM es kesztyut. Gondoltam megosztom, mondvan nagyon korrekt volt a fazon. Rendeltem is tole meg cuccokat.
nem bántam meg, hogy eladtam, most a ktm jobban kielégíti az igényeimet.
egyébként elég nyomatékos, hirtelen motor ez is, csak épp a végsebessége jóval a gsxr alatt van és 100 fölött már nem úgy húz, mint az.
Amikor Lukitol vasaroltam szemuveget, akkor is
Sztem az ilyenekkel megelozheto sok kellemetlenseg atveres stb...
Ezekhez az emberkehez ugyanugy vissza fogok jarni , ha kell oakley akkor Luki ha motoralkatresz giraffe, vagy ha ruha akkor ez a tag.
Dobj egy mailt ide : mxrider47@gmail . com és átküldöm a szamat.
Nem akartam vitat inditani, nem is fogok. Volt egy pozitiv tapasztalatom egy maganszemellyel, aki eleg sokat bongeszi az ebayt meg az osszes tobbi ilyen aukcios oldalt + kulfoldre jar mindenfele cuccert es hopp hozott nekem egy 150 000 es kordura szettet 60 000 ft ert + 30 000ft egy uj KTM es kesztyut. Gondoltam megosztom, mondvan nagyon korrekt volt a fazon. Rendeltem is tole meg cuccokat.
Dainese Gerincprotektort - 20 000 ft ert
Vadiuj Mutant hatso gumit - 25 000ft ert
Ja a tag hazhoz jott, mindent felprobalhattam, es hozott mindenbol tobb meretet.
De felolem mindenki azt vesz amit akar. Nem akarom senki uzeletet rontani En ugy erzem, jol jartam ez a faszkodas, hogy atveres stb nem erdekel.
Na lezartam ezt a temat
csak el kell hinned, hogy felaron van minden, sot lehet ingyen.