OK! szóval. egyáltalán nem bántam meg. a legjobb választás, ami csak lehetett. hiába egy 2007es modellről beszélünk, egyik márka újabb modelljére sem cserélném le, és ebben bele értendő a KTM is! elmondhatom nyugodtan, hogy a legjobb széria 450-es supermoto tulajdonosa vagyok és ez büszkeséggel tölt el, mint ahogy az is, hogy mondjuk a visontai pályán idén sikerült 4mp-et gyorsulni.
mondjuk ha KOSATT a következő gogo-ra nem motorszállítóval hanem lajtoskocsival jönne akkor lenne még tömeges eszméletvesztés.
még mindig le vagyok döbbenve a 4000 liter pálinkán
igen vissza hívtál egy göncire aztán uni aztán mondtam hogy legyen inkább gönci aztán rágyújtottunk majd jobban esett a jágernau és azt mondtad mindjárt jössz és másnap 10 körül kerültél elő!
hát kávéspohárba valaki kibaszott elém egy deci jégert mondom nem para de akkor már volt bennem egy csomó gönci mert mindenkit megkináltam meg ittam is azzal aki elfogadta nameg utánna még ez meg az meg amaz ugyhogy már nem voltam szomjas a vége felé
A második képen, már ott hagytál minket az úton baszeg, mert már nem bírtad az egyszer Balázs önt jégert aztán Albi önt unikumot mi meg mind megittuk! hűű de ment a fejem majdnem szarul lettem!
Egy második Makita/Rockstart nem akartam. Egyben jobb lesz, hétfőn viszem lakkoztatni, bár a kerekei miatt 7-10 napot biztosan ott lesz. A doot kedden leadtam Totóéknál, jövő hétre lesz az is kész. Meglátjuk.
még mindig le vagyok döbbenve a 4000 liter pálinkán
hát hogy jó választás volt e, mostani fejjel is ezt választanád e meg ilyenek ( gondolom igen)
A második képen, már ott hagytál minket az úton baszeg, mert már nem bírtad az egyszer Balázs önt jégert aztán Albi önt unikumot mi meg mind megittuk! hűű de ment a fejem majdnem szarul lettem!
mikor lesz az évértékelő beszéd?
nekem meg eszembe jutott valami
1db 120/70/17 Dunlop radial KR106
1 db 165/55/17 Dunlop radial KR 108
Slick vágott racatec mintára Az elsön 5mm a minta mindenhol a hátsón középen 4mm szélein 5mm 18000ft a 2db
csá , te a DVS cipőkről hallottál már, én vettem egyet , szétszakadt de szerintem az én hibámból , viszont azt mondják amugy is szarok igazlehet -e?