Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hat lazasan, betegen nem szerelgetek

ha nem lennek beteg en sem alltam volna neki

az a baj a szerelessel, hogy ha elkezdem, sose hagyom abba
na ez az amitől kiráz a hideg: SÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁR!
Ez így van! Főleg ha valaki rövidlábúnak születik,és gyenge is 130 kg-hoz
Akkor kapd össze magad!
jó éjt. Én meg felrakom a szelepdeknimet reggelre megszáradjon....
Nekem kicsit DRZ fikázásnak jött le, de ha nem így van, meg ha így lenne is, megértettem. Na megyek aludni, jéjt mindenkinek.
Mondjuk ez is dícséretes.
Ezt arra írtam, hogy nem kell túl sokat használnod egy endurót hogy kellőképpen lelakd. Pár erdőzés, néhány balul sikerült sirató és annyi a karcmentes állapotnak.
Borzalmas, hogy gondoltad ezt?! Nehogy folytatni merd, mert elnyered méltó büntetésed. Nemám, jó lesz ez
Akkor csak én szerelek... Bár az is igaz, hogy hamarabb nekifogok egy hengerfej átömlőcsatornájának megmunkálásához minthogy kivágjak akár egy rajtszámot is......
ha már arról van szó kinek koszosabb amotorja akkor en is versenybe szallok
Különben is, erdőben igen kevés a tinilány.
Emberrr, hogy jön most ide a Romaniacs? Ez egy DRZ, a maga nemében nagyon jó kis motor, és én nagyon hálás vagyok, hogy összejött, mert évek óta egy álommotor volt számomra. Úgyhogy szemet hunyok a felett, hogy egy kicsit lomha, 'hinta' a futómű, kicsit ormótlan, meg alapból is, nekem ennyi a mostani tudásomhoz bőven elég.
hát nekem most ez volt a bajom

Motoromon már minden ütős. Fog a fék - jó a futómű - bivaly erős a motor - jó a gázreakció - egyedül a radiális főfékhenger hiányzik...
Úgy érzem, egy kicsit nekem is szól ez a hsz, ezért reagálok rá. Szerintem is mind1, hogy hogy néz ki a motor, csak kezelje jól az illető, és azért legyen jó hangja, mert imádom hallgatni, főleg az egy henger néygütemet, ahogy végigcsattog a központban. Azért ha jól néz ki a motor, és megcsodálnak vele, ill a tinilányok benedvesednek, csak hab a tortán.
Ez így nekem az egész mondat kínai
Jóestét

Kész a saját készítésű dekorszettem alapja az smc re.

Már csak a troy lee matricaszett hiányzik

MIlyen ?

Nekem tetszik

bocsi a minőségért, de energiatakarékosak az izzóim
A Romaniacs első 50 méterén össze lehet fosatni egy ilyen motort. Ahhoz képest...
Legalább végigjárt a dugattyú a hengerben....
A legzavarbaejtőbb,hogy durván keveset ment ahhoz képest ahogy kinéz...
ík" típusú emberkékre gondoltam. A tiéd egy egy klasszikus, nem túl kihívó, letisztult desig sztem.
A mihez tartás végett Én azért csinálok rá ilyen szarokat , hogy egy kicsit egyedibbé tegyem ennyi. Plusz szeretek is baszakodni ezekkel. A teljesítménye meg nekem bőven elég 70 lóerő sztm több mint sok. Így se motorozom ki.Na ennyit Én be is fejeztem...Jó8...
Nekem sem azért van. Én most főleg az acsoncsicsázott mocikra és a "megőrölöknemtommileszmertmégnincsrajtafelnics
Azért próbálkozni lehet.....és nem is azért csináltam, hogy jobb legyen a teljesítménye, arra ott van más..Ja és nem is azért vettem motort , hogy a lányok utánam pisiljenek