Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nnnna mizz Egerben? Van fehérbor? Csütörtökön a helyeden vagy?
90" 1.1-es
Uhh, bazz, a képeid között a 66-os gsxr nagyon old school...
Renthal: pl. quadcenter.hu, nem csak quadokhoz vannak cuccok, vagy...........a józsefvárosi piac
Köszönöm a válaszokat..
Még 1 kérdés, hol lehet "olcson " beszerezni ?
Fat bar..tartom legjobb
Te hülye... nagyon jól néz ki a géped tudod Te is.
Renthal FatBar, vagy ProTaper
A quadomon mervitős Renthal van, jól birta még a borulásst is, nem hajlott, rugalmas. Racetech-et viszont ne vegyél, a DRZm eldőlt állóhelyben (ámátőr módjára), és jól elhajlott, pedig még vissza is tartottam.....
köszi
Akkor te még nem láttad koph motorját
www.husqvarna-racing.hu -n is tudsz venni!
Ja, ha esetleg van valakinek 1 jó eladó, érdekel....
Üdv.
Hali! Érdeklődnék hogy SFS nagyobb átmérőjű szilikon vízcsövet hol lehet beszerezni?
Sziasztok..

A segítségeteket kérném. Kormányt szeretnék cserélni a gépen.
Mi tudtok ezekről mondani: Pazzaz, Renthal, Accel.. "22,2"-es
Nem verseny célra kell, hanem mindennapi használatra.
Üdv..
Nincs is semmi gond a nyomtatott dekorszettel tényleg bármit meg lehet valósítani vele, csak még mondom itthon nincs olyan minőségben mint ami nekem megfelelő lenne. Vékony szarokkal meg nem vagyok előrébb, ami lekopik egy esés vagy egy hosszabb dörzsölődéstől.
Az SX emen mondom volt is de kb egy hónap alatt lekopott a freestyle -tól :(:(:(pedig fasza koponyás lángnyelves cucc volt
Hello All!

Probléma megoldva! Original 530as kitt lesz a mocin. Mennyibe fáj egy karburálás? Mert gondolom át kell karburálni... Kössz!
majd meglátjuk

de amilyet én terveztem ahhoz nem kell gép
Minden tiszteletem azé, aki maga farag, de a közelébe sem lehet menni se kreativitással, se megjelenítéssel egy nyomtatott dekorszettnek. Azt, hogy mennyi az ára, azt meg kár találgatni, mert ezer dologtól függ...;) De a határ a csillagos ég...nekem még az üléshuzatom is dekoros volt, saját ötletből, de persze profi megvalósításban...
vhogy en is igy vagyok vele... a 2 hutoidomot nem matricazom at tetszik a gyari.

de ilyen irto nagy osszeget nem vagyok hajlando fikizetni erte.

Csak viszek bele egy kicsit tobb feketét.

Igy meg tenyleg megvan par 1000 ft bol es meg jol is nez ki. Bár én még most is motorral jarok dolgozni , de szabadnapjaimon raérek vagdosni.
A letisztult egyszerü dolgokat?
Jaja de Én meg nem szeretem az agyon matricázott versenyzős dizájnt tele logoval..stb.
Bár most egy trojlí dizájnt tervezek az elég sok logot tartalmaz elleszek vele...De az is csak fekete fehér semmi túl komplikált színes cucc...szeretem a letisztult egyszerű dolgokat.