Hali srácok!
Semmi jó hírem nincs. Ma elküldtek a munkahelyemről, mindenféle mondvacsinált indokkal, persze még épp próbaidő lejárta előtti napon. Nyilván a fizetésemmel akarnak spórolni, persze egész más köntösbe bújtatva adták elő a történetet. Már minden szarért én voltam a hibás, s mellette hangoztatták, hogy semmi baj nem volt a munkámmal, amit elvégeztem. De végezhettem volna többet! Na, remek, nem ragozom..
Holnaptól megint álláskeresés, reménykedés, görcsölés a havi csekkekkel, idegbaj.
Ha esetleg valaki tud valamit, megköszönném, ha szólna!
Épp azt akartam írni hogyha megy ide valaki az szóljon (de csak jövőre mert már a földet túrom) mert ez nekem csak 15km. És hozhatnátok egy papírt hogy engedélyezik a motorozást ha már a matricákkal ilyen jól bántok egy engedély nem okozhat problémát.
Közölték hogy magán terület zavarja az üdülőket, ha kérünk engedélyt a tulajtól akkor motorozhatunk. El is kezdtem nyomozni, a tulaj bérbe adta, aki kivette pedig épp akkor passzolta tovább mondta hogy keressem ekkor meg akkor persze ez nem jött össze, itt elszakadt a cérnám és hagytam az egészet.
beszarok , mik vannak...már "elkerített" (nem a belvározsba a kocsik közt )se lehet motorozni nyugodtan ,pedig itt aztán kutyát se zavartok és mi volt a vége?
Még a nyáron, jöttek a sünök és igazoltattak, kérdezték milyen motor mondtok Supermoto (reakciójuk) és arra nem kell rendszám kérdik? Mondtuk nem akkor adjunk forgalmit mondtuk az sincsen nem gyanus hogy futón hoztuk, ekkor keményíteni akartak de bedobtam az aduászt.
Semmi jó hírem nincs. Ma elküldtek a munkahelyemről, mindenféle mondvacsinált indokkal, persze még épp próbaidő lejárta előtti napon. Nyilván a fizetésemmel akarnak spórolni, persze egész más köntösbe bújtatva adták elő a történetet. Már minden szarért én voltam a hibás, s mellette hangoztatták, hogy semmi baj nem volt a munkámmal, amit elvégeztem. De végezhettem volna többet! Na, remek, nem ragozom..
Holnaptól megint álláskeresés, reménykedés, görcsölés a havi csekkekkel, idegbaj.
Ha esetleg valaki tud valamit, megköszönném, ha szólna!