Sajnálom akinek annyi baja van, hogy egy motoron milyen a dekor, és ez a legfontosabb probléma. Egy jó otthon ollózott designtól még nem javul meg a szivacsos első fék, az enyhén avas ergonómia, a hinta futómű és az örökkévalóságnak tűnő nem nagyon érkező nyomatéktenger. Ez arra jó, hogy a tinilányok a bugyijukba pisiljenek a mocid láttán, de ettől jobb nem lesz. Legalábbis az én szememben.
Jo persze ez igy van most"kezdö"motornak ez elsö osztályú szerintem!Valahogy a DRZ-re is gondoltam ami még talán szoba jöhetne mert azért azt sem tartom egy rossz motornak elfogadnék eg y olyat is de persze csak egy felé húzz a szivem és hát nehéz lesz igy a vásárlás!Igen most azon vagyok h eltudjam adni a motoromat!
Pedig az lenne a lényeg, hogy jó legyen tőle a közérzeted, ha mész vele. A Drz-t sem fikázom, mert jó motor. Viszont túl sok benne a kompromisszum, ami nem mindig előny. Itt a mit, mire, mennyiből Bermuda háromszög csapdájába beleeső hajótöröttek példája lebeg a szemem előtt, akik tragédiaként fogják fel a mellévásárlást, pedig csak tapasztalatot gyűjtenek. Add el és vegyél egy másikat.
igen igazad van!most én is tavaly bele ugrotam ebbe az xt-be jo akkor még nem volt jogsim h menjek máshova mert persze akkor csak a fejem után mentem és nem hallgattam másra!de ezt megbántam sajnos !a következö vásárlásomat valahogy jobban átfogom gondolni az biztos!
Igen én is kiváncsi leszek rá h mi lesz h egyáltalán meglesz e vagy sem!de ha nem akkor vmi más után kellene néznem abba majd a segitségeteket kérném h milyen motort érdemes még venni!
Biztosan emlékszel te is matekóráról a következő mondatra (nem így szól szó szerint, de a lényeg le fog jönni): ha egy tételt akarsz megcáfolni, akkor elég, ha egyetlenegy ellenpéldát találsz, és a tétel (vagy állítás, esetleg sejtés) megcáfolásra került. A kép aljára beteszek koph motorjáról egy képet (ez nem puncsolás, csak ez van kéznél, és a nagy átlagnak nagyon bejön, köztük nekem is), mellé pedig egy DRZ-t (ezt találtam hirtelenjében lányos zavaromban a guglén), és szeretném, ha eldöntenéd, hogy a kettő közül melyik néz ki jobban. Tudom, te most csak azért is a déerzé mellet teszed le a voksod, hogy ne legyen igazam. De ha mégsem, akkor borul a bili... És tisztába vagyok vele, hogy ez a kinek mi tetszik dolog szubjektív, ezért erről vitatkozni olyan lenne, mint egy vallásosnak egy ateistával, csak szerettem volna közölni, hogy egy házilag megálmodott és kivitelezett dekor igenis lehet ugyanolyan faszányos, vagy még faszányosabb, mint egy boltban/akárhol megvehető gyári matricaszett (azon kívül külön öröm, hogy magad fáradtál vele, és biztos, hogy még egy ilyen motor, mint a tied nem fog veled szembe jönni). A minőségbe és a tartósságba mondjuk bele lehet kötni, ahogy mindenbe a világon. Amúgy megsúgom, hogy a kész matricákat is ugyanolyan emberek gondolták ki, és rajzolták meg, mint mi vagyunk, nem robotok és szuperokos pc-k, max a kivitelezés profibb. Remélem MOST elég kifejező, érthető és választékos voltam. Jó hosszú hsz lett, estimesének jó lesz.
Tudta hogy mit vesz meg persze. De ezek azok a dolgok, amik megváltoztatják a hozzáállásodat. Gondolom ez segített hozzá a döntéshez, hogy vmi normális kéne. Az új azért mégiscsak új.
Hogyne emlékeznék ebbe fáradtam bele.De én a Péternek mindent elmondtam mi volt rajta csinálva és mikor ő tudta is mit visz el.De most az xtx-em tudom hogy tuti jó lófasz kilóméterrel.
Igen csak szerény országunkban álltalában talicskaként akarják eladni a szétcseszet sport eszközt is. Most nem rátok gondolok még miellőtt félre értenéd.
Nah jo csak hát most akkor azt is meg kell gondolni h mibe vágunk bele h fent birjuk e tartani!de most nem is erröl van itt szó hanem h akkor érdemes meglesni egy olyat! az biztos h nem birnám ki h ne cibáljam neki olyan nincs ültem már egy 520-on de az vmi álom motor volt!ugy h egyértelmü h ilyet vennék
Melyik versenyenduro nem az? Ez egy sporteszköz, ami arra való hogy szétcseszd, miközben örömet szerezz vele magadnak. Vagy talicskát kell venni, és az örökké tart....
Én sem olyat vettem,amiért fájt a szívem(520 EXC),az "eszemre" hallgatva. Soxor megbántam már
Az összes cuccomat ugyanahhoz a motorhoz vitték el kb. 1 év alatt.