Basszus!
Próbáljátok meg a K1 stadiont! (Stadionoknál, parkoló szint!)
Amikor Paintballoztam , akkor sokat jártunk oda és nyomták Supermoto-val a srácok egy épített pályán!
Egy próbát megér!
sajnálattal kell közölnöm veletek, hogy most jött egy mail a főszervezőtől, Lecso-tól, melynek a tartalma a következő:
Most kaptam a hírt, hogy sajnos visszatáncolt a Hungexpo, így hely híján, hacsak gyorsba nem találunk valami fedett, nagy csarnokot, a verseny elmarad.
Sajnálom, főleg, hogy van érdeklődő bőven.
Igen, biztos voltam benne, hogy az időtlen idők óta fórumtagok képeit csak megnézted már Csak utalni akartam arra, hogy a koph-féle SMC az eddig általam látott legjobb egyedi disegnos motor, míg rengeteg olyan matricaszettet be tudnék ide linkelni (főleg DRZ-re) ami nagyon ótvarul néz ki Bocsi a tervezőktől. Jó, ez mondjuk egy ellenpélda, de ... na azért érted itt látszik, hogy sajnos milyen keveset olvasok, és nem tudom magam úgy kifejezni, ahogy szeretném.
Tök jó fejek vagytok hogy ajánlgatjátok neki itt a drágábbnál drágább 28-as kormányokat mikor ő direkt írta hogy 22-est keres...
/Bocs hogy a tiedre írom, természetesen a többieknek is szól/
Hello Motosok!
Én ahogy elnézem a giraffe gépét a Kopf-ét kosatt és és még sorolhatnám mindekinek elég komolyan néz ki a motorja le a kalappal mindenki előtt!
Én nem látok soha semmit...88 óta vagyok a versenypályák közelében, testközelből láttam mind a technika, mind a dekorok fejlődését...és mivel én is mindig saját magam találom ki a design-t, így azért van valami fogalmam róla...de mindegy...én nem fikáztam senkit, csak leírtam a véleményem...
Próbáljátok meg a K1 stadiont! (Stadionoknál, parkoló szint!)
Amikor Paintballoztam , akkor sokat jártunk oda és nyomták Supermoto-val a srácok egy épített pályán!
Egy próbát megér!