Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

így egyszinüben nem tul bonyolult megcsinálni. Plotolva pikpak megvan!

de nekem tul egyszerű, szertem a csilli vilit!
Ezek a régi mocimról képek ezeken is ilyenekkel csináltam..tökéletesen bevált. Majd ha lesz olyan full gyári műanyagalapú akkor lehet eccer én is csináltatok de addig sztm biztos nem.
Akkor szar :):):) ledörzsölődik meg esésnél lejön az is...
Amiből Én vágom az jó vastag és tartós is legalább...De kinek mi..Én ki nem adnék ilyen vékony szarokért több tíz ezreket amit esetleg a térdemmel is leszedek..A gyári műanyag alaposak jók maximum, de abból sose lesz olyan amit Én szeretnék úgy se :)
Most télen neki is állok az uj dizájnak lassan Én is.
az icedecor jó!

csak sajnos ök sem találtak még vastag foliát.
Nekem több éve ezek vannak a motoromon és ebből csinálom már évek óta crossra és sm re egyaránt és kb 3000Ft.- ból meg van az egész mocira. És soha nem jött le se vízzel se esésnél se sehol. Egyszer csináltattam a régi SX emre egy lángnyelveset ami nyomtatva lett meg lakkozva, hát az nembírta sokáig sajna..:( Kurva jól nézett ki de nem volt tartós. És 10 ezerért meg nem érte meg :(Bár nem tudom az ICE dekornál gondolom 30-40 ezerért csinálnak egy egészet kb...De én télen ráérős időmben csinálgatom itthon!
Ez igaz, de ezek nem örök életű dekorációk. A vagy gyári, vagy USA, vagy www.icedecor.hu
optikára jó, de a mi motorjainkra szerintem nem jó.

nem elég vastag, föleg a tankspoilereknél ahol elég nagy a surlodás.
Az a lényeg, hogy van egy speciális dekor fólia, amit kifejezetten az autók, motorok, egyéb járművek dekorálásához fejlesztették ki. Rugalmasabb, jól lehet nyújtani, formázni....
Hugirol lekopni, mert verfurdo lesz.
Nem, de akkor sem birom elviselni, hogy "felesleges" grammok legyenek a motoron. Meg a matricaszettet is leszedtem.
nov 8-ról van valami új infód báttya?
Vannak még ötleteim: kopott gumik,letört fékkar,stb.Meg a fagyálló helyére gázt töltök.
yepp yoo, lehet nekem is kellene valami
semmi extra itt az Eötvös utcában a tapéta boltban vettem, de dekorosnál még faszábbakat is találsz kül és bel térre is...
értem én cimbora! szegény cápa, ezek után, már nem meri hozni sehova a hugit, mert rágerjed a mocskosszájú motoros banda.
Kinek mi adja ? Mi bgyarmaton spanoskodtunk vele.
te Zééé cápának tényleg ennyire fullos a huga?
HÓ-Showra mindenkinek kötelező jönni, aki nem jön, az puding!
Perszehogy kimegy, minden apróság számit
tudod, hogy nem stílusom az ilyen gép, de nem csúnya a kicsike! én a hátsó sárvédőt kicsit átszabnám, majd valamelyik nap rajzolok neked, hogy hogyan!
Én mondjuk 8mm-es menetesszálat tettem a tengelybe,2 taknyolást már kibírt.Ja meg az én tudásomnál és a DRZ önsúlyánál nem oszt és nem szoroz az a 25 deka. Te 10 körönként kimész tankolni,hogy mindíg könnyű motorral menj?
Te meg gyere novemberben a hó-sóra racingolni, aszt majd bünteted az asszonyt , én meg közben spanolok a hugocskáddal
Ok, ha tervezel menést, akkor csiribiri nekem is, aszt összekapom Sanyit meg magamat és toljuk körbe-körbe a hulló falevélen
Persze, hogy tomor. Ez egy Yamaha, nem preciz motor! Yamahaek csak a trombitat csinaljak uregesre... Megbuntethetem, amikor legkozelebb talalkozunk?