Ezek a régi mocimról képek ezeken is ilyenekkel csináltam..tökéletesen bevált. Majd ha lesz olyan full gyári műanyagalapú akkor lehet eccer én is csináltatok de addig sztm biztos nem.
Akkor szar :):):) ledörzsölődik meg esésnél lejön az is...
Amiből Én vágom az jó vastag és tartós is legalább...De kinek mi..Én ki nem adnék ilyen vékony szarokért több tíz ezreket amit esetleg a térdemmel is leszedek..A gyári műanyag alaposak jók maximum, de abból sose lesz olyan amit Én szeretnék úgy se :)
Most télen neki is állok az uj dizájnak lassan Én is.
Nekem több éve ezek vannak a motoromon és ebből csinálom már évek óta crossra és sm re egyaránt és kb 3000Ft.- ból meg van az egész mocira. És soha nem jött le se vízzel se esésnél se sehol. Egyszer csináltattam a régi SX emre egy lángnyelveset ami nyomtatva lett meg lakkozva, hát az nembírta sokáig sajna..:( Kurva jól nézett ki de nem volt tartós. És 10 ezerért meg nem érte meg :(Bár nem tudom az ICE dekornál gondolom 30-40 ezerért csinálnak egy egészet kb...De én télen ráérős időmben csinálgatom itthon!
Az a lényeg, hogy van egy speciális dekor fólia, amit kifejezetten az autók, motorok, egyéb járművek dekorálásához fejlesztették ki. Rugalmasabb, jól lehet nyújtani, formázni....
Én mondjuk 8mm-es menetesszálat tettem a tengelybe,2 taknyolást már kibírt.Ja meg az én tudásomnál és a DRZ önsúlyánál nem oszt és nem szoroz az a 25 deka. Te 10 körönként kimész tankolni,hogy mindíg könnyű motorral menj?
de nekem tul egyszerű, szertem a csilli vilit!