Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igen tudom, hogy így működik a dolog. én is végig csináltam már jónéhány hó-show-t, bár azért közel sem annyit mint Te. most megy a keresgélés, hogy hol lehetne megrendezni. most lehet találtam egy csarnokot itt a közelben. amint van kézzel fogható eredmény, közzéteszem azonnal.
Sajnálom Lukító! Én már ez elején megmondtam volna... De akkor mindenki leugat hogy leszólós vagyok... Nézd én már vagy 15 éve járok ki különböző kiállításokra segíteni(hó-show, stb..) a haverjaimnak és tudom hogy az egész expó brigád egy rohadt faszopó alakulat... hidd el ez tapasztalat... amikore gy 3 napos kiállításra egy picsányi helyért az üres földön 6-800000 forintot is elkérnek, mindenbe belekötnek... pffff.... ez eleve halálra ítélt ötlet volt.. sajnálom
Máris rontottad, de nembaj, a parillánál ha jól tudom, tavaly karácsonyi akcióban volt annyi, ráadásul csak valami szar kék színben.
Ha venni akarsz, irány a parilla, hajrá!
Nem akarom rontani az üzletet, de Parillánál az új kerül ennyibe.
Sziasztok sumo-sok!
Valakit érdekel esetleg egy csizma? Oxtar TCX PRO2, szép állapotban, karcoláshoz bevasalva, kivehető zselébetétes kiscsimmával, 43 -as méret. 40 eFt-os irányáron.
mindenhol ott vagyok!

Lukítónak fényképeztem a következő képeket itt Fóton.
Nem én követtem el, én csak lefotóztam.
Te jó ég, milyen vitát robbantottam ki, pedig csak feltettem a dekorom
Nem, de attól még el tudom dönteni hogy a DRZ határozottan szebb nála
ismered ? ebbe nem tudok nyilatkozni mert nem tudom hogy ilyen téren mia helyzet
hát ha olyan port szívnék mint te, attól én is kilennék!
Én a emberre gondoltam mint elsődleges vizuális környezetszennyezés...vagy ő jobban gyorsul a sárban mint a Dr Zé?
ja de megy is de a szépségel kétség kivül vannak gondok
Igen Wolfi jól mondja tavasszal lett bemérve padod MAMI jóvoltából. Igen gyárilag annyi, de Én már kicsit megtuningoltam! Különben 80-at is ki lehet hozni belőle de ennyi bőven elég sztm.
Az első képen van még a DRZ-nél is sokkal rondább ojjektum...
Kedves Akrapovicman!

Én a körtéről beszélek, te meg az almáról. Olvasd végig a hozzászólásokat, ami a Wolfi dekorálása során generálódtak, és rájössz, hogy én miről írtam, mihez szóltam hozzá. Jártam matek órára is, az egyetemen még szigorlatoznom is sikerült belőle...de azt nagyon utálom, hogy kiragadnak az emberek egy hozzászólást, és ebből kiindulva osztják az észt....ha nem értesz valamit, akkor itt a számom, hívj fel nyugodtan: 20/914-7321
de lehet igy is látni
saját ,
64?
Pedig hidd el, sokkal kevésbé kellemetlen mint a por (attól meg én vagyok ki, de nem kicsit)...
/zorán kolléga fotója/
Akrapovic gyujtaselektronika tuninglegszuro akra rendszer...

Több mint 63. Padon bemertek
70 Le? Én úgy tudom hogy a KTM 690 SM (654ccm) 63 Le.
köszi...

Bnőm jól lecseszett a citromsárga miatt - pedig szerintem megy hozzá