igen tudom, hogy így működik a dolog. én is végig csináltam már jónéhány hó-show-t, bár azért közel sem annyit mint Te. most megy a keresgélés, hogy hol lehetne megrendezni. most lehet találtam egy csarnokot itt a közelben. amint van kézzel fogható eredmény, közzéteszem azonnal.
Sajnálom Lukító! Én már ez elején megmondtam volna... De akkor mindenki leugat hogy leszólós vagyok... Nézd én már vagy 15 éve járok ki különböző kiállításokra segíteni(hó-show, stb..) a haverjaimnak és tudom hogy az egész expó brigád egy rohadt faszopó alakulat... hidd el ez tapasztalat... amikore gy 3 napos kiállításra egy picsányi helyért az üres földön 6-800000 forintot is elkérnek, mindenbe belekötnek... pffff.... ez eleve halálra ítélt ötlet volt.. sajnálom
Máris rontottad, de nembaj, a parillánál ha jól tudom, tavaly karácsonyi akcióban volt annyi, ráadásul csak valami szar kék színben.
Ha venni akarsz, irány a parilla, hajrá!
Igen Wolfi jól mondja tavasszal lett bemérve padod MAMI jóvoltából. Igen gyárilag annyi, de Én már kicsit megtuningoltam! Különben 80-at is ki lehet hozni belőle de ennyi bőven elég sztm.
Én a körtéről beszélek, te meg az almáról. Olvasd végig a hozzászólásokat, ami a Wolfi dekorálása során generálódtak, és rájössz, hogy én miről írtam, mihez szóltam hozzá. Jártam matek órára is, az egyetemen még szigorlatoznom is sikerült belőle...de azt nagyon utálom, hogy kiragadnak az emberek egy hozzászólást, és ebből kiindulva osztják az észt....ha nem értesz valamit, akkor itt a számom, hívj fel nyugodtan: 20/914-7321
http://www.parilla.hu/index.ph...
Ha venni akarsz, irány a parilla, hajrá!
Valakit érdekel esetleg egy csizma? Oxtar TCX PRO2, szép állapotban, karcoláshoz bevasalva, kivehető zselébetétes kiscsimmával, 43 -as méret. 40 eFt-os irányáron.
Nem én követtem el, én csak lefotóztam.
Én a körtéről beszélek, te meg az almáról. Olvasd végig a hozzászólásokat, ami a Wolfi dekorálása során generálódtak, és rájössz, hogy én miről írtam, mihez szóltam hozzá. Jártam matek órára is, az egyetemen még szigorlatoznom is sikerült belőle...de azt nagyon utálom, hogy kiragadnak az emberek egy hozzászólást, és ebből kiindulva osztják az észt....ha nem értesz valamit, akkor itt a számom, hívj fel nyugodtan: 20/914-7321
/zorán kolléga fotója/
Több mint 63. Padon bemertek
Bnőm jól lecseszett a citromsárga miatt - pedig szerintem megy hozzá