Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jooo azt valahogy gondoltam!mivel a kedvenc motorom a KTM és azért kérdeztem h érdemes azt venni?
125 Xt-nél jobb.
sziasztok!
KTM smr-röl mi a véleményetek?
Képet viszont nem találtam...
Na akkor holnap rá is csörgök Norbira..Palira nem akarom megvenni amúgy se.Csak ha minden passzol
Van, de nem olyan egyszerű belerakni az FS-be a radiális nyereg miatt, és a gyári Moto kemény futóművekkel életveszély az egész. Nem rugózik, csak pattog, mikoözben a motor állandóan kapar, és a futómű szétveri a csuklót és a popót.......40-től már adok belefaragni valót (Kawasaki)
A Vermesnek a régebbi SMR-jébe valahogy volt beleépítve enduro szett, a nagyfékkel, szóval biztos meg lehet oldani valahogy...lehet, Norbiék tudják is hogy volt megoldva
NA azért ennyi szarakodást nem ér hogy telot meg egy uj motort vegyek a végén...ha átalakítóval vagy valamivel nem lehet megoldani akkor felejtő lesz
Szia!

Bergbe való ütött kopott olcsó eladó enduro kereked van "raktáron"?
Ezzel ok-s lenne, de azért szétszedni a telőt....
20-as tengelyem van, csak beleépítve a patkányba...
apróban találtam hátha segít, vagy veszel komplett 2 villát és akkor nem kell állítgatni mindíg csak cserélni: http://www.kepesmotor.hu/teles...
De azért drukkolok.
Valószínűleg nem lesz jó még a 320-as tárcsával sem. A nyereg akkor is beleér a küllőkbe. A 26-s tengelyről 20-ra átalakító persely nem lenne gond ha van 20-s tengely is GD-nek, de a nyereg az nem igazán ok. Villacsere. A múltkor beleszaladtuk egy ilyenbe.
3/4 6 körül indulok itthonról...felőlem jöhetsz előtte
Igen, kompletten 90, de ez már _nagyon_ csekély mértékben alkuképes csak...
Akkor el kéne mennem megnézni délelőtt se vagy otthon? Korábban?
90 ezer a pár? nemtom hogy ebbe az uj smc-be jó lehet e?pfff
Ez érdekes kérdés, őszintén szólva gőzöm sincs hogyan lehetne megoldani...
Pillanatnyilag ez a legjobb minőségű kép amit prezentálni tudok, de majd mindjárt nekiállok hátha találok nagyobbat.
Holnap csak este 8 felé leszek itthon...meg holnapután is
éreztem hogy előkerülsz!
mennyi is az annyi?
zsir mutasd majd és enduro kerék akkor azon lesz?
A fék felfogatáshoz nemtom milyen átalakító vagy mi kellene? mert felső fékem van csak alsó nincs a gyáriradiált meg nem akarom szétverni az endurokerékkel
Köszönöm! Remélem megtudom oldani!De mehetünk majd gurulni!
Képet küldj már...DE figyu holnap otthon vagy lehet elnéznék feléd milyen a cucc? Jó e vagy nem egyáltalán...De ha van nagyfelbontásu képed küldj!
OK...ha valamit kell segíteni szolj!