Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A váltóban hol található ilyen csapágyfém?
Sziasztok!
Tyhű, de rég jártam erre, közben tél lett!
A dugón ezek a nyomok csapágyfém nyomai. Hajtókarod, váltód 100-as?
Szerintem ilyen kis illesztéssel vagy nem is megy el, vagy azért kopott el ennyire...
Az nem lehet a gond, hogy a kelleténél nagyobb dugó ment bele?
Az olajban lehet valami, mert úgy néz ki, mintha csiszolópapírral simogatták volna...
légszűrőt 500km-enként takarítottam, olajat 1000 km-enként cseréltem.
mind a 2 szoknyája így néz ki......
96,98as most a henger és 96,97es +0,02es dugót tettek bele. 96,95 az alapos dugó. 3500km után így néz ki a dugó. Szerinted miért néz ki így a dugó?
Bocsánat, félre olvastam! Nehogy beletedd! 5-6 század az illesztési hézag. Sietségemben úgy olvastam, hogy a egy századdal kisebbet akarsz, mint az ideális lépcső...
Nem fog szorulni a dugó? Nem kevés az az 1 század egy kicsit?
Nyugodtan beleteheted...
Légrést kell mérni, az a pontos...
Hermunen marad a VB csapatnál csak megy a németgbajnokságban is.
Hello all!

ha egy 96,98-as hengerbe egy 96,97 "c" méretű dugót tettek bele, akkor az mennyire jó vagy nem jó?
Sziasztok!
Mennyi olaj kell száranként az első villába? WP asszem enyém még 43-as
Miért, menesztették Hermunent a vb csapatból?
Michael Herrmann jövöre Husqvarnan hermunen melett a német és osztrák bajnokságban.
természetesen!
Ez jól hangzik.... ha tudsz valami infót szól még... árak esetleg meg pálya rajz...stb
2009 november 6-8.-án a Hungexpo területén a Hó-show rendezvénnyel egy időben, de külön területen, a C http://www.hungexpo.hu/upload/... pavilonban rendeznénk egy motorversenyt.
Két naposra tervezzük, edzés szombat, verseny vasárnap. Aki csak vasárnapra jönne, indulhatna, de nyilván a hátsó rajthelyekről.
Kategóriák nagyjából a balassagyarmatiak lennének, igény esetén nyilván változtathatóak.
Ezzel kapcsolatos megbeszélés hétfőn délután a Mami-ban, Bp. Angol utca 36.
További infók később.
Lecso.
Jól haladsz ember!
Mi az a novemberi valami?
nov.7-8 mondhatni kötelező!
mindjárt keresek neked valami számocskát.