ujra kell msn rakni fel es nem lesz virus !sajnos volt nekem is ez az egy gyogyir van erre ha egyszer ra klikel az ember akkor automatikusan kuldi osszes isminek
Fox, csekkold már le a géped lécci, kb. hetente egyszer kapok tőled SPAM-msn üzenetet, pedig nem is vagy fent...Ilyen "WOW, look at my funny pictures+link" jellegűeket...
Cáfolnom kell ezt a hülyeséget amit írtál mert 3 éve társam a kicsike,de a Mátrában tudok alázni mindenkit még az 1000-es gépeket is a kanyargóson! És ezek nem szavak! 2-essével szoktam őket kanyarban alázgatni mert nem ellenfelek. Olyan 100-110-ig hegymenetben jobban gyorsulok mint egy 650-es SV! KIT-es gépem van na meg nem a gyári futómű beállítás az kell meg a karbihoz is kell kis babra még de megéri mert így 2.ban gázra kerékre jön és mentem vele már 180-at is.Nem rossz kis gép csak bekell lőni.És a futóműve amúgy profi lenne,olyan 70kg-ig afölött hátul hollanderen előfeszítést ajánlok elől pedig légrés csökkentést.Nagyon megéri!Én nagyon szeretem és nem bántam meg csuda jó kis gép.
https://login.live.com/ppsecur...