Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szaraxik itt ez, szal ezt másold be ha hotmailes vagy:

https://login.live.com/ppsecur...
Változtasd meg a jelszót, amivel belépsz msn -re!
https://login.live.com/ppsecur..." target="_blank">hotmail
Csak vigyázz a vesédre, ki ne mentsen idén is
Ne is mondd, egész nap kint kell állnom az állványok mellett. 3 pulesz, trikó, kabát, sál, gatya, harisnya, 2 zokni és még így is szarrá fagyok.
Akkor inkább azt mondom, hogy nem bízom rá mindenkire a gépet.
Ilyen szélben nem csoda! Kesztyű + sapka is menne, mert rá vannak szorulva!
Ez magas labda minden jóképű, független informatikusnak
Le kellene törölni mindent a gépemről, nem csak az msn-t. Majd ha egyszer sikerül elvinni egy hozzáértő emberkéhez akkor meg lesz csinálva.
Most a legrondább sálakat viszik. Van ott minden "fajta" ember. Ráadásul akkora paraszt mindegyik ......
Keme!Végképp eltörölni
ujra kell msn rakni fel es nem lesz virus !sajnos volt nekem is ez az egy gyogyir van erre ha egyszer ra klikel az ember akkor automatikusan kuldi osszes isminek
Már vagy fél éve letöröltelek
Szia Keme!

Bocsi, de én b@szakodok vele, nyugodtan törölj le az ismerőseid közül. Ilyen üziket én is kapok állandó jelleggel mindenhonnan.
Mint pl. You wanna biger dugattyú ?
Berges polót könnyebb lenne árulni
Vanni sok japan turisztika?
Még jó,hogy mást nem De szemtelen vagyok,de nem lehet kihagyni
Fox, csekkold már le a géped lécci, kb. hetente egyszer kapok tőled SPAM-msn üzenetet, pedig nem is vagy fent...Ilyen "WOW, look at my funny pictures+link" jellegűeket...

VÍRUS.
Kedves vanyek!

Köszönöm szépen, nagyon drága vagy!
Luki! nem küldted el a b.sz.számod! várom...

Nov. 7-8-án mész? Jó kis móka lesz biztos!
Szió!

Áááá, már nincs fagyi. Hétfőtől a külföldiekre próbálok rásózni Budapest feliratos cuccokat a Váci utcában.
Cáfolnom kell ezt a hülyeséget amit írtál mert 3 éve társam a kicsike,de a Mátrában tudok alázni mindenkit még az 1000-es gépeket is a kanyargóson! És ezek nem szavak! 2-essével szoktam őket kanyarban alázgatni mert nem ellenfelek. Olyan 100-110-ig hegymenetben jobban gyorsulok mint egy 650-es SV! KIT-es gépem van na meg nem a gyári futómű beállítás az kell meg a karbihoz is kell kis babra még de megéri mert így 2.ban gázra kerékre jön és mentem vele már 180-at is.Nem rossz kis gép csak bekell lőni.És a futóműve amúgy profi lenne,olyan 70kg-ig afölött hátul hollanderen előfeszítést ajánlok elől pedig légrés csökkentést.Nagyon megéri!Én nagyon szeretem és nem bántam meg csuda jó kis gép.
Aki nem tud aludni és van Extreme Sport-ja akkor Supermoto
MOST!