Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az nem baj ugy is nagyobbat akartál majd meg szokod
hogy megy a kicsike ?van LE erö gazdagon
Nem csak annak van baja...és fogaskereket csak párban szabad cserélni...
Ha jól emlékszem,valaki írta is,hogy keress hibát a váltódban,biztos onnan jött a kemény diibdarab
Ha nem akarod,hogy a következő dugód is így nézzen ki nagyon hamar,akkor szerintem csere
Vagyis balról a másodikat
Cseréljem a középső fogakereket?
Akkor most eladó az a benzin+O2szivó szerkezet vagy nem? Adod vagy nem? Ha nem, akk azt is válaszolhatod.............
az az enyém!Csak kicsit nagyobb mint gondoltam! Arra írtam az 525 exc-t!Cserére!
szeva most a ktm tied vagy nem tied
azt hitem a képen lévö motor alattad konrét
Szeva Nozsid!
Nem tudom mi lesz! Egyenlőre hajtom a gépet ezerrel!
Lehet becserélem egy 525 EXC re:-))
Nem tudtam mit tenni:-))
Majd figyellek azért mikor váltasz!
A Bőrös faszit kérdezd már meg légyszi!
szeva és a terep milyen ? drz-ével milett? zsirnak néz ki
Nem, én nem foglalkozom ilyennel, de azért szívesen a tippet
Áruló
Oké!
NA megjött Faszák....még érdelkődöm a megoldások miatt aztán ha kell infozok mindeképp
még nem kaptam meg
nicked kukac nicked pont hu
hová küldted? Nem kaptam semmit.csak amit multkor belinkeltél.
Érdekelne de ha nem lehet megoldani normálisan akkor sajna nem..még érdeklődök Én is mik a megoldások...
Szolgálati közlemény:
koph kollégának küldtem néhány frissen készült képet a kerekekről...ha érdekli még a téma
Hali. Ugy fest a jovo hetvege lesz alkalmas palyazasra. A mostani hetvege egyre kilatastalanabb, de meg jelzek. Mostmar szivas, az oraatallitas is, csak hetvegen tudok a kecskere felulni, szoval jo szar leszek megint...
Hali!
Nekem vannak ZZR600-ból való kerekek 45-ért ill. KTM-ből való SM-kerekek 110-ért.
Ha érdekel keress, e-mail az adatlapomon.
Szépnapot mindenkinek!
Hát, gyerekek beszarok, komolyan mondom.
Megveszek egy telibekúrt csizmát 35 pézért, bevasalom savállóval, használom 3 alkalommal, rájövök, h kicsi nekem, és visít a sok majom, ha bekínálom 40-ért IRÁNYÁRon.
Sittysutty, traktorpista: vissza mennyél, baszki!