Ami igaz az igaz elkezdődött a forral bor szezon plusz a meg fázásra beszedett algopirin fura dolgokra képes...!
De nálad elérném ugyan ezt a hatást, ha megtudnád, hogy tavaly két Tokaji nemes borból aszalt erdei gyümölcsökből mit készítettem egy falka vadásznak az erdészházba! Bruhhááá... bruhhááá...
Tényleg amit tavaly küldtem kis üveges Tokajit azt meg kóstoltad már?
Sziasztok! Elég erős szél van felénk, és sajnos ezt a motorom bánta, amit felborított :( Elég sok benzin volt benne kb. 7 liter, ebből kb. 1 liter maradt benne... (Nem vettük azonnal észre, hogy el van dőlve) Beállítottam a garázsba, ott még folyt belőle egy kicsi, és abbahagyta... Szerintem olyan nagy ütést nem kaphatott... Szerintetek el van repedve a tank, vagy csak az a 0.5-1 liter benzin csöpögött ki ami addig a túlfolyóban volt? (Remélem nincs kilyukadva, mert 38000Ft egy új:( Köszi előre is a válaszokat!
Ránézek hogy mit írogattak a népek az este és az első amit meglátok.... ez a kép.... ez, ez mi pofám leszakad...
Szerintem nem túl előnyös!
Viszont a kép vizsgálata abból az aspektusból hogy a lencsén tükröződő háttér ilyen formán történő bemutatása igen ötletes bár nem a legegyszerűbb módja! A tettes valószínűleg oldalról érkezett aki ezt tette Lukival! Ó iggen Horatio Caine elől senki nem menekül!
Azt hiszem nem nézek többet lefekvés előtt CSI-t!
1, nem eszik többet normál körülmények között, mint bármelyik más enduro, de hogy ez pontosan mennyi azt nemtom. én soha nem számolgattam az enyémnél. ha nem basztatod a gázt túl sokat, akkor meglepően keveset is tud enni...
2, asszem 9 liter (talán 8,5)
3, én 2000km-enként cseréltem olajat vegyes használat melett (enduró ligt és utcai supermotozás), másra nem volt gondom. Ja meg néha egy kis szelepállítás. (légszűrő, lánc tisztítás egyértelmű)
4, nemtom
Ha ilyen gépet akarsz venni, akkor ne gondolkozz... Szerintem tuti gép! én nagyon szerettem!
Valaki S.O.S!
Egy KTM 525 EXC
1, mennyit eszik "normál" körülmények között?
2, Mekkora a tankja?
3, Szerviz igény és háttér?
4, 15 üzemóránként van olaj csere , nem "verseny körülmények" között is?
Előre is kössz! ( Bocs a tudatlanságért de DRZ-m van)
De nálad elérném ugyan ezt a hatást, ha megtudnád, hogy tavaly két Tokaji nemes borból aszalt erdei gyümölcsökből mit készítettem egy falka vadásznak az erdészházba! Bruhhááá... bruhhááá...
Tényleg amit tavaly küldtem kis üveges Tokajit azt meg kóstoltad már?
Benned bíztam!
Szerintem nem túl előnyös!
Viszont a kép vizsgálata abból az aspektusból hogy a lencsén tükröződő háttér ilyen formán történő bemutatása igen ötletes bár nem a legegyszerűbb módja! A tettes valószínűleg oldalról érkezett aki ezt tette Lukival! Ó iggen Horatio Caine elől senki nem menekül!
Azt hiszem nem nézek többet lefekvés előtt CSI-t!
egy telefon elérhetőséget kérhetem tőled?
Lakókocsi ügyben.
Az adatlapomon lévő mail címre.
Köszönöm!
2, asszem 9 liter (talán 8,5)
3, én 2000km-enként cseréltem olajat vegyes használat melett (enduró ligt és utcai supermotozás), másra nem volt gondom. Ja meg néha egy kis szelepállítás. (légszűrő, lánc tisztítás egyértelmű)
4, nemtom
Ha ilyen gépet akarsz venni, akkor ne gondolkozz... Szerintem tuti gép! én nagyon szerettem!
Benzines hordó! Különben tudod!:-)
Egy KTM 525 EXC
1, mennyit eszik "normál" körülmények között?
2, Mekkora a tankja?
3, Szerviz igény és háttér?
4, 15 üzemóránként van olaj csere , nem "verseny körülmények" között is?
Előre is kössz! ( Bocs a tudatlanságért de DRZ-m van)