Hello. Igyen nincs kitöltve a profilom, de az szerintem lényegtelen. Az a lényeg, hogy van egy aladó cuccom aztán ha valakit érdelek akkor küldjön egy e-mail-t és küldök róla képeket. Semmi baja a cuccnak szép állapotban van.
Van egy eladó szupermoto szettem Suzuki RMX-re való, de amugy szerintem minden tipusra felrakható csak távtartó kérdése. Nem kérek érte sok pénzt csak elvigye valaki. A gumik jók rajta szinte alig kopotak. Adok hozzá egy láncot is plusz előre egy fékmunkahengert. Amugy a felni DOT márkájú. Akit érdekel az írjon e-mailt a muki1001@gmail.com-ra és küldök képet is róla.
Hát, a körülmények miatt kicsit sokáig tartott, amíg bemelegítettük a gumikat, de aztán mindenki örömére vált a végeredmény. Istvánnak nem tapadt rendesen, az övének elég hegyes a profilja, valami nem volt okés. Neki a kipuffogója muzsikált jól, felkerült neki egy Akra!
Na, végül kibéreltük Kakucsot. Eleinte nedves volt, foltokban, de ez nem izgatott minket. Aztán Foxy nem ment, így inkább szárazra fújta a pályát. A végére egy kisgyerek is besikerült, egy PW50-essel nyomta. Annyira nyitottak voltunk mindenre, hogy volt hogy egy körön belül mentünk mindkét irányban! Így zajlott a BERG-nap! Gruppberg
Van egy eladó szupermoto szettem Suzuki RMX-re való, de amugy szerintem minden tipusra felrakható csak távtartó kérdése. Nem kérek érte sok pénzt csak elvigye valaki. A gumik jók rajta szinte alig kopotak. Adok hozzá egy láncot is plusz előre egy fékmunkahengert. Amugy a felni DOT márkájú. Akit érdekel az írjon e-mailt a muki1001@gmail.com-ra és küldök képet is róla.
Motorozás Kakucson vagy Visontán?
http://freecaster.tv/live/mx/1...
Du-án az Eurosport 2 is adja ÉLŐBEN Bulgáriából a Supermoto nemzetek versenyét!
van egy olyan sanda gyanúm hogy ma sem fog kopni a gumi
nem sokan vagytok rajta Öcsi Te egy SV meg egy 690 meg egy tuning robesz