hát sztem nem fog beférni a gyári helyére,meg az önindítót erősebben fogja forgatni ami sztem nem nagy gond,meg biztosítékot kell cserélj, ennyi jut eszembe
Sziasztok!
Egy fontos kérdéssel fordulok hozzátok.
Ha az előírt akkumulátor a mocimban 12V - 6Ah, akkor ha 12V - 12Ah aksit teszek bele az tönkre tehet vmit is a mociban?
Én úgy gondoltam, hogy 35 körül elvihető, de úgy is megtudunk egyezni, hogy egy vadi új gumi garnitura cross gumi plusz egy 5-ös és gazdája vagy. Ha érdekel akkor írd meg az msn címed a muki1001@gmail.com- ra felveszlek és megbeszélhetjük a többit. Ja és küldök képet is róla.
Nemsok. Jön a téli depresszió.
Félek idén már nem tudunk motorozni, ha így folytatja az időjárás, pedig annyira vágyom rá még..
Ráadásul munkahelyen is gondok vannak, kereshetek megint melót...
A baba továbbra is hasfájós, szegénykém annyit sír folyton.
Folytassam?
Egy fontos kérdéssel fordulok hozzátok.
Ha az előírt akkumulátor a mocimban 12V - 6Ah, akkor ha 12V - 12Ah aksit teszek bele az tönkre tehet vmit is a mociban?
hamár motor örület.!
Én úgy gondoltam, hogy 35 körül elvihető, de úgy is megtudunk egyezni, hogy egy vadi új gumi garnitura cross gumi plusz egy 5-ös és gazdája vagy. Ha érdekel akkor írd meg az msn címed a muki1001@gmail.com- ra felveszlek és megbeszélhetjük a többit. Ja és küldök képet is róla.
Félek idén már nem tudunk motorozni, ha így folytatja az időjárás, pedig annyira vágyom rá még..
Ráadásul munkahelyen is gondok vannak, kereshetek megint melót...
A baba továbbra is hasfájós, szegénykém annyit sír folyton.
Folytassam?
Mizus mostanság erre?
mindenkie ki van toltve aki rendszeresen latogatja a forumot...
igy van egy arcod - ami szukseges ahhoz, hogy adjanak a velemenyedre