Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Börni! Mi van a blokkal? LEsz most egy zsír kevés üzemórás, supermoto blokkom, 450-es...Mennyi a teló alja, nekem kéne...
huligánus úr! megkapta valamelyik nap az mms-emet?
Hát a nagyobb áramerősség miatt gondoltam,bár nem tudom mekkora van benne,sorry ha ostobaságot mondtam
biztosítékot miért is kell cserélni?
Tönkre nem teszi, csak lassabban tölti majd a generátor, azt terheli be jobban. Ügyelj arra, hogy mindig töltött legyen!
Csak Te hiányoztál a boldogságunkhoz...
oks, köszi nézem!
Szerintem neked is írtam! mentek a képek is!
énis írtam, légyszi válaszolj nekem is! köszi
hát sztem nem fog beférni a gyári helyére,meg az önindítót erősebben fogja forgatni ami sztem nem nagy gond,meg biztosítékot kell cserélj, ennyi jut eszembe
Ment a válasz mail!
Sziasztok!
Egy fontos kérdéssel fordulok hozzátok.
Ha az előírt akkumulátor a mocimban 12V - 6Ah, akkor ha 12V - 12Ah aksit teszek bele az tönkre tehet vmit is a mociban?
Hali. Írtam Neked a megadott címre. Mikor küldöd a képeket? Érdekel a cucc!
Hello

Én úgy gondoltam, hogy 35 körül elvihető, de úgy is megtudunk egyezni, hogy egy vadi új gumi garnitura cross gumi plusz egy 5-ös és gazdája vagy. Ha érdekel akkor írd meg az msn címed a muki1001@gmail.com- ra felveszlek és megbeszélhetjük a többit. Ja és küldök képet is róla.
Azért vagyunk itt a fórumon, hogy tartsuk egymásban a lelket télen (is). Milyen jó is lesz vissza emlékezni a közös gurulásokra ....
Nemsok. Jön a téli depresszió.
Félek idén már nem tudunk motorozni, ha így folytatja az időjárás, pedig annyira vágyom rá még..
Ráadásul munkahelyen is gondok vannak, kereshetek megint melót...
A baba továbbra is hasfájós, szegénykém annyit sír folyton.
Folytassam?
Szép napot SuperMoto!

Mizus mostanság erre?
És mennyi az annyi?
Sziasztok.DOT márkáju felni ?Az nemmást jelent De lehet van olyan csak kérdem ..
Tessék kilett töltve az adatlap, remélhetőleg így már okés leszek. :)
Nincs valakinek LC4-re sérült Akra dobja?
jobb az ha ki van toltve...

mindenkie ki van toltve aki rendszeresen latogatja a forumot...
igy van egy arcod - ami szukseges ahhoz, hogy adjanak a velemenyedre