Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja,és a kerék fölött jobbra az a belső,és szerintem a legkönnyebb módja a beszerelésnek defekt nélkül rajta szemléltetve.
Bár ez mondjuk 10 collos keréknél többet számított.
Az én bélésem:
Kakukk!
Tavaly biztosan írtam,de szerintem a szélső bütyköket NE hagyd ki! Így lehetetlen lesz fordulni vele!Egyébként is kevés a szélső bütyök,abba mindbe tegyél szerintem!

Vogue!
Ez az igazi meló!Te nem sajnáltál időt,pénzt...
Nekem ilyen:
Ha találsz olcsón és jól dolgozó céget, ne hallgasd majd el előlünk
mindenképp a tartósság a fő. Ha tartós többet is rááldozok.

Szal sztem elox

koszi
Akkor sztem eloxáltasd...bár ahol én csináltattam, ott csak pár színt tudnak...és nem is volt olcsó, ráadásul még túl szép se (legalábbis amit régen eloxáltak nekem az sokkal jobban nézett ki)...szóval őket nem tudom jó szívvel ajánlani De körül kell nézni a neten, biztos foglalkozik jópár másik cég is ilyesmivel.

Szinter az olcsóbb viszont könnyebben sérül.
nekem elég 1 szín, sztem a 2 színű kerék már csicsa nagyon
Luki itt amiről képet kértél,bocs elkéstem 1 hetet vele
Szétfűzni magad is szét tudod, kell hozzá egy darab megfelelő méretű kulcs - ha nincs olyanod, akkor vehetsz akár gyári KTM küllőkulcsot (nem olcsó de 1-2 alkalom után behozza az árát), összefűzésre meg tudok ajánlani embert itt Csepelen (nekem 6e Ft-ért fűzte össze+centrírozta ki a 2 endurokerekemet).
Festés helyett viszont inkább az eloxálást vagy a szinterezést ajánlanám, ezek sokkal tartósabbak (főleg az elox. - bár az is legdrágább a 3 közül). Szinterezőt amúgy szintén tudok ajánlani (P.erzsébeten) bár abban nem vagyok biztos hogy kétféle színűre meg fogják-e tudni csinálni...
vagy te csinálsz ilyet?
ja a kép
hát ja a készmelegítő elég muris. De ha reggel 6 kor vagy este 11 után jövök haza akkor eléggé mókás lenne nélküle.

Hideg időben van csak rajta, hogy ne fagyjon le a kezem.

Közben kész lettek a hűtőidomok is lsd kép.

A csavarok helye is le lesz maszkolva mindjárt amint felteszem.

Már csak a teleszkópvédő műanyagok vannak hátra.

Vki tudna ajánlani egy szakit BP n vagy környékén aki bepingálja a felnijeim feketére - természetesen a küllők ki majd befűzésével?

köszi az ötletet Akramen :)
köszi ez aztán a naprakészség kollegina
csavar hátha ...
Hali! A 3 srácnak üzenem akikkel összefutottunk ma Dobogókő felé, feldobtam a képeket amin ti is rajta vagytok.
huhhh, néztem, www.mf44.ca, hétfőn megyek a helyi csavarboltba
ez a tökéletes megoldás!
Tetszik a masina! Hadd ajánljam, a ráf fekete-narancssárga fele-fele arányú festését! Esetleg a küllőket és az agyat is le lehetne fújni, és akkor tökéletes lenne a kinézet Bár az a kézmelegítős dolog sokat ront az összképen De mivel nem az én gépem, nem is szólok bele (vagy már megtettem )
ja tényleg!ha nincs türelmed rendelj ilyet Kanadából,új gumiba kell behajtani
Köszi! Na, ehhez nekem nem lenne türelmem.....
RM, nem CR, de jól van, csak nyáron hanyagoltam egy kicsit, mostjön az ősz, a tél, a hó és a jég, ezért gondoltam a szögesgumákra. Bár mielőtt valaki kitiltana, később átnézek az endurocross fórumra
jó idő esetére tervezett valaki pályázást holnapra
no ezekről lenne szó, 80/100-21 és 140/80-18 a csavarok hosszából biztos vágni kell - főleg ez elsőnél, mert inkább hosszabbra hagytam a biztos tapadás érdekében , belülre farmernadrágot szabtam, ezt ajánlották...
cr jól ketyeg?
nekem is még csak kisérleti fázisban van!facsavarok beletekerve,belülről lekenve szilóval,dobok fel képet.
komolyan? akkor lenne?